Τα δικά της λόγια για την προσωπικότητα της Μάρως Κοντού και την προσφορά της στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε η Άννα Φόνσου, η οποία θέλησε να αποχαιρετήσει τη σπουδαία ηθοποιό τονίζοντας ότι το έργο της μιλάει από μόνο του.
«Για τη Μάρω τα λέει όλα η καριέρα της, ότι λέμε ειναι φλυαρίες, δεν θα την ξεχάσουμε, δεν ξεχνιούνται άνθρωποι σαν την Μάρω Κοντού», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου στον αέρα της εκπομπής ActionΤΩΡΑ στο Action24.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Ήταν συνεπής σε αυτό που υπηρετούσε, στο θέατρο και στον κινηματογράφο».
«Η προσωπικότητά της την έκανε σημαντική, επέμενε στις απόψεις της, ήταν συνεπής σε αυτά που έλεγε, ήταν χαρισματική γυναίκα, σπουδαία ηθοποιός, ασυνήθιστη γυναίκα για τις μέρες που βγήκε στο θέατρο. Ήταν ψηλή, όμορφη, αλλά δεν επαναπαύτηκε στην εμφάνιση της. Ήταν βαθιά μορφωμένη, θα μας λείψει πολυ», είπε η Άννα Φόνσου για την Μάρω Κοντού.
«Όχι δεν της είχα προτείνει να μπει στο συμβούλιο μας για το ίδρυμα “Το Σπίτι του Ηθοποιού”, αν της το πρότεινα θα το δεχόταν», απάντησε σε ανάλογη ερώτηση.