Lifestyle

Άννα Φόνσου: «Όταν παίζονται ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην τηλεόραση, κάνουν τα πιο πολλά νούμερα»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε φίλη καρδιάς για μένα και όχι ανταγωνίστρια», είπε η ηθοποιός
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του καμαρινιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Δημοτικό Θεάτρο Πειραιά, η ηθοποιός Άννα Φόνσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και τον Ηλία Σκουλά.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε φίλη καρδιάς για μένα και όχι ανταγωνίστριά μου», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

«Εκεί που είναι θα είναι πολύ ευτυχισμένη που σήμερα είμαστε όλοι εδώ για να την τιμήσουμε. Όταν παίζονται ταινίες της Αλίκης στην τηλεόραση, κάνουν τα πιο πολλά νούμερα.

Η εγγονή μου, όταν τη ρώτησα σε ηλικία τριών ετών ποια ηθοποιός της αρέσει, μου είπε “συγγνώμη γιαγιά, αλλά μου αρέσει η Βουγιουκλάκη”», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με μία μαντινάδα: «Ας τραγουδάει του Θεού από την αυγή ως τη δύση»
Η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη συγκίνησή της με λίγες λέξεις, συνδέοντας το τραγούδι, που σημάδεψε ολόκληρη τη διαδρομή του καλλιτέχνη, με το τελευταίο «ταξίδι»
Μαρία Τζομπανάκη
Άννα Πρέλεβιτς: Αποχωρίστηκε για τρεις μέρες τα δίδυμα – «Οι τύψεις πολλές αλλά χαίρομαι τόσο που έχω επιστρέψει στη δουλειά»
Η τρυφερή εξομολόγηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τις μικρές της «νεραϊδούλες» και τα ανάμεικτα συναισθήματα της επιστροφής στην επαγγελματική της καθημερινότητα
Άννα Πρέλεβιτς