Lifestyle

Άννα Κουτσαφτίκη: Έχασα τον πατέρα μου και μετά από 3,5 μήνες έμεινα έγκυος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν βίωσα ούτε το πένθος του πατέρα μου όπως πρέπει ούτε την εγκυμοσύνη» ομολογεί η Άννα Κουτσαφτίκη.

Καλεσμένη του Τάσου Ιορδανίδη βρέθηκε η Άννα Κουτσαφτίκη, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή “Μπαμπα-δες” της ΕΡΤ, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο της εγκυμοσύνης της οπότε και έπρεπε παράλληλα να διαχειριστεί την απώλεια του πατέρα της.

«Έχασα τον πατέρα μου και μετά από 3,5 μήνες έμεινα έγκυος. Ήταν ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων.

Δεν μπόρεσα ούτε το πένθος του πατέρα μου να βιώσω όπως πρέπει ούτε την εγκυμοσύνη μου, τουλάχιστον στα αρχικά στάδια» παραδέχθηκε, αρχικά, η γοητευτική πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του Alpha, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”.

«Συμβαίνει αυτό. Πάντα θα μου λείπει ο μπαμπάς. Αν δεν έκανα το παιδί, θα μου έλειπε περισσότερο. Κάπως υπάρχει μία συνέχεια, μία σύνδεση».

  

«Στενοχωριέμαι που δεν τη γνώρισε και αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά αλλά δεν πειράζει, κάπου από εκεί πάνω τη βλέπει» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Κουτσαφτίκη μιλώντας με τον καλό της συνάδελφο, Τάσο Ιορδανίδη στην εκπομπή “Μπαμπα-δες” της ΕΡΤ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Η ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη
Με ανάρτησή του ο Σάκης Κατσούλης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι η σύζυγός του παρουσίασε υψηλό πυρετό και ταλαιπωρήθηκε αρκετά τις τελευταίες ημέρες
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον καρπό του έρωτά τους 17