Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Άννα Μαρία Λυκουρέζου: Συγκινητικό βίντεο για τα γενέθλια της Ζωής Λάσκαρη

Άννα Μαρία Λυκουρέζου: Συγκινητικό βίντεο για τα γενέθλια της Ζωής Λάσκαρη

«Η απώλεια δεν συνηθίζεται με τίποτα» λέει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της. Η Ζωή Λάσκαρη γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου και η κόρη της δεν έκρυψε πόσο της λείπει.

Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 18 Αυγούστου 2017. Με αφορμή τα γενέθλια της Ζωής Λάσκαρη, η Άννα Μαρία Λυκουρέζου μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για μια απώλεια που δεν συνηθίζεται ποτέ, όπως λέει.

Με τα μάτια βουρκωμένα, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, λέει στο βίντεό της: «Σήμερα είναι τα γενέθλια της μανούλας μου και κάθε χρόνο τέτοια μέρα πάντα κάτι κάναμε και το γιορτάζαμε.

Ένας άνθρωπος που έχει χάσει έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ μπορεί να με καταλάβει…

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι απώλεια συνηθίζεται, τουλάχιστον σε εμένα δεν συνηθίζεται. Είναι κομμάτι της ζωής μου, όλα αυτά που έχω ζήσει μαζί της, μου λείπουν οι συζητήσεις μας, μου λείπει το χαμόγελο της, η μυρωδιά της, η αγκαλιά της, μου λείπουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, όλα.

Πάντα αυτή τη μέρα φροντίζω κάτι να κάνω, την τιμώ με τον δικό μου τρόπο.

Αναγκάζεσαι να προχωρήσεις, αναγκάζεσαι να είσαι χαρούμενος. Έχει φύγει ο άνθρωπος που σε έκανε να νιώθεις ασφάλεια και πλέον αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα χωρίς την άποψή της. Είσαι μόνος σου χωρίς να έχεις την προστασία της μάνας γιατί ό,τι και αν συμβεί στο τέλος θα γυρίσεις στην μάνα σου.

Είναι στιγμές που την σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να αναπνεύσω γιατί και μόνο η σκέψη της με κάνει να μην μπορώ να αναπνεύσω. Μου δίνουν τρομερή δύναμη όλα αυτά που μου ‘χει πει τόσα χρόνια, όλα αυτά που με έχει διδάξει.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ original sound – mariaelenilykourezou ΑΙΘΡΑ

Ευγνωμονώ για αυτή τη μάνα που είχα και έχω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις