Lifestyle

Άννα Βίσση: Η φωτογραφία από τα νεανικά χρόνια – «Μου λείπει εκείνο το κορίτσι»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Άννα Βίσση μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία στα social media, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, από τα νεανικά της χρόνια.

Ξεφυλλίζοντας το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της, η Άννα Βίσση νοστάλγησε μια από τις πιο όμορφες εποχές της ζωής της, κάνοντας σχετικό σχόλιο στο instagram, προκαλώντας έτσι τις αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι σχολιάζουν κάθε της ανάρτηση, αλλά και βίντεο που συχνά γίνονται viral.

vissi

Με μελαχρινά κοντά μαλλιά η Άννα Βίσση βλέποντας τον εαυτό της στο μακρινό παρελθόν ανέφερε: «I miss that girl» (Μου λείπει εκείνο το κορίτσι). 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
21