Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άννα Βίσση: Χριστούγεννα με Δέσποινα Βανδή και Χρήστο Μάστορα – Τα «έσπασε» στην πίστα

Άννα Βίσση: Χριστούγεννα με Δέσποινα Βανδή και Χρήστο Μάστορα – Τα «έσπασε» στην πίστα
Πηγή φωτογραφίας: TLife

Η Άννα Βίσση έκανε Χριστούγεννα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με την Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια ευχήθηκε χρόνια πολλά στον κόσμο και ερμήνευσε την τελευταία της επιτυχία «Αίμα». 

Ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή προσκάλεσαν την Άννα Βίσση στη σκηνή και το κατάμεστο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης έζησε μία πρωτοφανή μουσική συνύπαρξη, αποθεώνοντάς τους. Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους παρασύροντας τους 2000 παρευρισκόμενους με την «Αγάπη Υπερβολική» ενώ η Άννα κράτησε για το τέλος μία μοναδική, μαγική ερμηνεία του «Δώδεκα».

Επίσης, η Άννα Βίσση ευχήθηκε χρόνια πολλά στον κόσμο αλλά και στον Χρήστο Μάστορα για την ονομαστική του γιορτή, ερμήνευσε την τελευταία της επιτυχία «Αίμα». Στη συνέχεια τραγούδησε με τον Χρήστο την «Αντίστροφη Μέτρηση» και με την Δέσποινα την «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη».

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, τον CEO της PANIK Γιώργο Αρσενάκο και φιλικά τους πρόσωπα γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο πιο συναρπαστικό live party της Αθήνας.

Πηγή φωτογραφίας: TLife

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις