Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανθή Σαλαγκούδη – Κοσμάς Κουμιανός: Φωτογραφίζονται ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη

Ανθή Σαλαγκούδη – Κοσμάς Κουμιανός: Φωτογραφίζονται ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός είναι μαζί. Μάλιστα, το ζευγάρι απόλαυσε πρόσφατα ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Ο Κοσμάς Κουμιανός ως επαγγελματίας φωτογράφος βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, γνωστή δημοσιογράφο, Ανθή Σαλαγκούδη.

Μάλιστα, την απαθανάτισε σε πολλές στιγμές, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους και ανάρτησε τις τρυφερές στιγμές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

To ζευγάρι αν και κρατά χαμηλό προφίλ, δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει, η Ανθή Σαλαγκούδη είχε αποκαλύψει πως στη ζωή της μία φορά είχε δεχτεί πρόταση γάμου, αλλά ήταν πάνω στον ενθουσιασμό του έρωτα…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kosmas Koumianos (@kosmaskoumianos)

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για την πρόταση γάμου που έχει δεχτεί, την κατάψυξη ωαρίων αλλά και για το αν σκέφτεται τον ρόλο της μητέρας.

-Δεν σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

*Αν εννοείς αν έχω φτάσει ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, θα σου πω «όχι». Είχα δεχτεί πρόταση, αλλά ήταν πάνω στον ενθουσιασμό του έρωτα. Όμως είναι τόσο παλιά ιστορία.

-Έχεις μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που έχεις κάνει.

*Δεν έχω απορρίψει τον ρόλο της μητέρας, δεν τον ονειρεύομαι κιόλας, αλλά δεν σου κρύβω ότι το έκανα γιατί ήθελα να έχω και αυτή την επιλογή που παρέχει η επιστήμη.

-Ποιο θεωρείς το δυνατό σου σημείο κοιτάζοντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη;

*Τα μάτια μου, το βλέμμα μου.

Στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της πλάνα, αλλά και στη δημοσιογραφία:

Πάντα ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Κάποια στιγμή ήθελα να γίνω καθηγήτρια πανεπιστημίου. Μου άρεσε πάρα πολύ η διδασκαλία και κάπως το φανταζόμουν σε μεγαλύτερα παιδιά. Αλλά μετά την Α’ Γυμνασίου διαμορφώθηκε πιο συγκεκριμένα στο μυαλό μου. Ονειρευόμουν να αρθρογραφώ, δεν φανταζόμουν ποτέ την τηλεόραση. Οι γονείς μου δεν ήθελαν καθόλου. Πάντα μου έλεγε ο μπαμπάς μου «να είσαι κυρία του εαυτού σου, να μην έχεις αφεντικά πάνω από το κεφάλι σου». Προτιμούσαν να μπω στη Νομική. Αλλά εγώ είχα ήδη κάνει την επιλογή μέσα μου. Τελικά, πήρα το πτυχίο μου από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις