Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Ήταν πολύ άσχημη η γνωριμία με τον σύγυζό μου, είχαμε πολύ μίσος

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Ήταν πολύ άσχημη η γνωριμία με τον σύγυζό μου, είχαμε πολύ μίσος

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή η γνωστή ηθοποιός Αντιγόνη Δρακουλάκη, καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4.

Η γνωστή ηθοποιός Αντιγόνη Δρακουλάκη, μεταξύ άλλων μίλησε και για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλικιά, ενώ αποκάλυψε και την γνωριμία της, η οποία δεν ήταν καθόλου καλή…

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον σύζυγό μου, γιατί είναι πολύ ντροπαλός, αλλά έχει αρκετό χιούμορ οπότε είμαστε εντάξει με αυτό.

Προσπαθούμε τα επαγγελματικά μας να είναι έξω από το σπίτι. Είναι πολύ πιστός και είμαστε μαζί σχεδόν 17χρόνια», είπε αρχικά η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

«Παίζαμε τένις μαζί και έτσι άρχισαν όλα. Παίζαμε επιθετικό τένις και η γνωριμία μας ήταν πάρα πολύ άσχημη.

Είχαμε πολύ μίσος μεταξύ μας και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί.

Μετά από έξι μήνες, άλλαξαν τα πράγματα και από τότε είμαστε μαζί. Ήρθε τη σωστή στιγμή, που είχα κάνει ένα κύκλο και μία περιπέτεια και μία εξερεύνηση μόνη μου», εξομολογήθηκε στην εκπομπή η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

Σε ερώτηση για τα επαγγέλματα που έχει κάνει στο παρελθόν, η Αντιγόνη Ανδρουλάκη ξάφνιασε τους παρουσιαστές της εκπομπή, αποκαλύπτοντας πως έχει δουλέψει ως μοντέλο σε επιδείξεις γούνας, τονίζοντας πως έβγαζε αρκετά χρήματα από το εν λόγω επάγγελμα.

Όσο για το ποιο είναι το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή, η Αντιγόνη Δρακουλάκη απάντησε: «Το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή είναι οι ηλίθιοι άνθρωποι, γιατί εκεί δεν μπορείς να deal-άρεις.

Είναι ηλίθιοι. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς, δεν υπάρχει ανταλλαγή. Και νομίζω όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από τέτοιους ανθρώπους».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις