Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντόνιο Μπαντέρας – «The Enforcer»: Κλείνει πάλι η Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα

Αντόνιο Μπαντέρας – «The Enforcer»: Κλείνει πάλι η Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα
ΑΠΕ ΜΠΕ

Στα πόδια… του Αντόνιο Μπαντέρας η Θεσσαλονίκη. Τίθενται σε ισχύ νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer».

Οι κυκλοφοριακές αλλαγές για το έργο με τον Αντόνιο Μπαντέρας θα ισχύσουν έως το Σάββατο (03.07.2021) σε μία προσπάθεια αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων και κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Οι νέες ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε τμήματα της οδού Εθνικής Αμύνης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Click4more: Αντόνιο Μπαντέρας: Τα νέα γυρίσματα της ταινίας “The Enforcer” στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 03/07/2021 από τις 11:00 έως τις 17:00 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης.

Αντόνιο Μπαντέρας: Κυκλοφοριακών αλλαγών συνέχεια

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Επιπροσθέτως λόγω των γυρισμάτων, από τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (02.07.2021) έως και τις 20:00 του Σαββάτου (03.07.2021) δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αμύνης (εκατέρωθεν) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λεωφόρο Νίκης.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προκειμένου να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα και κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στον παράδρομο της περιφερειακής οδού στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Τετάρτη (30.06.2021), όταν πλήθος κόσμου σταμάτησε στο σημείο, είτε με το αυτοκίνητο είτε με τη μηχανή του, για να παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα της ταινίας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις