Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αντόνιο Μπαντέρας – The Enforcer: Μαγαζί προσφέρει δωρεάν μπύρα στον Ισπανό σούπερ σταρ

Αντόνιο Μπαντέρας – The Enforcer: Μαγαζί προσφέρει δωρεάν μπύρα στον Ισπανό σούπερ σταρ
ThessToday.gr

Και… πίνει μπύρες (δωρεάν) ο Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη. Γυρίσματα του The Enforcer σε εσωτερικούς χώρους έγιναν το Σαββατοκύριακο, ενώ τη Δευτέρα (12.07.2021) ανέλαβε δράση και η πρωταγωνίστρια, Κέιτ Μπόπσγουορθ.

Με την συμμετοχή του Αντόνιο Μπαντέρας όπως και μεγάλου αριθμού κομπάρσων μέσα στο Σαββατοκύριακο συνεχίστηκαν με επιτυχία τα γυρίσματα για το The Enforcer, ενώ τη Δευτέρα (12.07.2021) είναι προγραμματισμένη και η συμμετοχή της συμπρωταγωνίστριας του Ισπανού σούπερ σταρ, της Κέιτ Μπόσγουορθ.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Η Alexis Ren συμμετέχει στο «Enforcer» του Αντόνιο Μπαντέρας και… προκαλεί εγκεφαλικά

Η Αμερικανίδα ηθοποιός σχεδιάζεται να ολοκληρώσει σκηνές στην Πυλαία, αλλά και στην περιοχή της Περαίας τις επόμενες ώρες.

Αντόνιο Μπαντέρας: Έκανε τη Σαλονίκη «Φλόριντα»

Σκηνές στο προαύλιο αλλά και σε εσωτερικούς χώρους ενός σχολικού κτιρίου γυρίστηκαν το Σάββατο (10.07.2021), ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων απαιτήθηκε και η χρήση πολλών αμερικανικών προδιαγραφών αυτοκινήτων, που έφεραν για τον σκοπό αυτό στα σετ οι συντελεστές της παραγωγής.

Έτσι άλλη μια φορά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, οι κάτοικοι πήραν γερή… δόση από Μαϊάμι και Φλόριντα, για να ξεκινήσει ιδανικά η τρίτη εβδομάδα των γυρισμάτων του The Enforcer.

Αντόνιο Μπαντέρας: Τσάμπα μπύρες  

Στο μεταξύ, μία ευφάνταστη ιδέα «σκαρφίστηκε» μαγαζί στη Θεσσαλονίκη για να «τραβήξει» το ενδιαφέρον του Αντόνιο Μπαντέρας, προσφέροντας δωρεάν μπίρα στον Ισπανό σούπερ σταρ του Χόλιγουντ!

Click4more: Αντόνιο Μπαντέρας: Η Ελληνίδα κομπάρσος που έκανε τον αστέρα του Χόλιγουντ να της χαμογελάσει

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ThessToday.gr, μπιραρία στην οδό Αιγύπτου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχει αναρτήσει στην είσοδο του καταστήματος πινακίδα που γράφει: «Free beer for Antonio Banderas»!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις