Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αντόνιο Μπαντέρας: Η αλήθεια πίσω από τη σκηνή που θα προβληθεί – Δεν πατούσε γκάζι ο διάσημος σταρ

Αντόνιο Μπαντέρας: Η αλήθεια πίσω από τη σκηνή που θα προβληθεί – Δεν πατούσε γκάζι ο διάσημος σταρ

Ο Αντόνιο Μπαντέρας συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στη Θεσσαλονίκη, στα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer». Η παρακάμερα αποκαλύπτει πώς ακριβώς γυρίστηκε μια από τις σκηνές δράσης…

Στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης συνεχίστηκαν μέχρι αργά χθες το βράδυ (05-07-2021) τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» στην οποία συμμετέχει ο σταρ του Χόλιγουντ Αντόνιο Μπαντέρας.

Μάλιστα, λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, πήρε μπρος και το εντυπωσιακό – γνωστό αμερικάνικο muscle car Plymouth Barracuda. Θυμίζουμε, ότι τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι στο MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και αμέσως μετά συνεχίστηκαν στη νότια πύλη της έκθεσης.

Νωρίτερα, στον χώρο του μουσείου βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Σημειώνεται, ότι η Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα έχει μετατραπεί σε… Μαϊάμι στα σημεία που απαιτούν οι ανάγκες της ταινίας ενώ σήμερα το απόγευμα αναμένεται να συνεχιστούν τα γυρίσματα στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας.

Οι σκηνές από τα γυρίσματα διαδέχονται η μία την άλλη και ορισμένες προκαλούν αίσθηση. Στο επόμενο βίντεο, βλέπουμε τι συμβαίνει πίσω από σκηνές δράσης. Πώς γυρίστηκε η σκηνή με το όχημα του Αντόνιο Μπαντέρας, να έχει αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στην πραγματικότητα δεν οδηγεί ο πρωταγωνιστής. Το αυτοκίνητο βρίσκεται πάνω σε γερανό και ο διάσημος ηθοποιός έχει απλά τα χέρια του, στο τιμόνι.

Τις επόμενες ημέρες η παραγωγή της ταινίας θα μετακινηθεί στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Περαίας, όπου αναμένεται να γυριστούν μερικές από τις σκηνές της ταινίας.

Click4more: Αντόνιο Μπαντέρας: Δείτε τη σκηνή με τους δεκάδες κομπάρσους που ξαφνικά αρχίζουν να κινούνται

Σημεία όπως το Κάππα, το Ακρωτήρι, οι χώροι του Ξενία, το κομμάτι στα γκρέμια Αγγελοχωρίου και η Σκάλα στη Νέα Μηχανιώνα, είναι μερικά από όσα έχουν ξεχωρίσει. Κινητικότητα σημειώνεται και στην περιοχή της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις