Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αντόνιο Μπαντέρας: Σκηνικά… Μαϊάμι με φόντο τον Λευκό Πύργο και το ελληνικό παράπονο στη Θεσσαλονίκη

Αντόνιο Μπαντέρας: Σκηνικά… Μαϊάμι με φόντο τον Λευκό Πύργο και το ελληνικό παράπονο στη Θεσσαλονίκη

O Αντόνιο Μπαντέρας παραμένει στη Θεσσαλονίκη και τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται. Οι ετοιμασίες και το παράπονο που έγινε θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες…

Φοίνικες μπανανιές και άλλα φυτά που παραπέμπουν στο Μαϊάμι, την περιοχή δηλαδή που υποτίθεται ότι αφορά η ταινία Enforcer, με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, τοποθετούνται από νωρίς στην οδό Εθνικής Αμύνης.

Μετά τη Μίκρα, την Περιφερειακή οδό και το λιμάνι, σήμερα είναι η σειρά της οδού Εθνικής Αμύνης η οποία θα φιλοξενήσει τα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας. Ο δρόμος μπορεί να κλείσει από τις 11:00, ωστόσο από νωρίς το πρωί συνεργεία άρχισαν να τοποθετούν πολλά φυτά όπως φοίνικες και μπανανιές, προκειμένου να προετοιμάσουν το σκηνικό.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρησιμοποιούνται πανύψηλοι φοίνικες που τοποθετήθηκαν μπροστά από τη λέσχη αξιωματικών Θεσσαλονίκης και δίπλα από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτό οι ταμπέλες μπροστά από το Σινέ Αλέξανδρος, αντικαταστάθηκαν με άλλες που αναγράφουν music hall, ενώ η Ελληνική και η Ευρωπαϊκή σημαία στον ιστό που βρίσκεται στη συμβολή της Εθ. Αμύνης με Λεωφόρο Νίκης, αντικαταστάθηκαν με μια Αμερικανική.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο αργότερα προκαλώντας και πάλι το ενδιαφέρον πολλών που ήδη ρωτούν για το αν θα εμφανιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός. Σημειώνεται, ότι για την περιοχή ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ το κομμάτι της οδού Εθνικής Αμύνης από το ύψος της Τσιμισκή μέχρι τη λεωφόρο Νίκης θα μείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Το ελληνικό παράπονο

Η Ενωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης – Οπτικοακουστικού Τομέα, με ανοιχτή επιστολή της, αναζητά την αλήθεια γύρω από το θέμα της απουσίας Ελλήνων τεχνικών στην ταινία «The Enforcer» που γυρίζεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη και έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, κυρίως λόγω του ύψους της παραγωγής αλλά και του πρωταγωνιστή – σταρ της που είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο του grtimes.gr και του voria.gr, από τις ετοιμασίες για τα γυρίσματα της ταινίας…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις