Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αντόνιο Ντίας: Ο Ισπανός μάγος ετοιμάζεται για παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ – Δείτε video

Αντόνιο Ντίας: Ο Ισπανός μάγος ετοιμάζεται για παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ – Δείτε video

Ο Αντόνιο Ντίας (Antonio Díaz), ένας από τους πιο διάσημους μάγους της Ευρώπης, θα μεταφέρει την παράστασή του «El Mago Pop» στο Μπρόντγουεϊ αυτό το καλοκαίρι. «Είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή μου» αναφέρει. 

«Η εμφάνιση στο Μπρόντγουεϊ ήταν ένα όνειρο ζωής», είπε ο μάγος Αντόνιο Ντίας (Antonio Díaz) σε δήλωσή του. «Θα είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή μου και που θα θυμάμαι για πάντα» προσθέτει. 

Ο Αντόνιο Ντίας (Antonio Díaz) είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους μάγους στην Ευρώπη και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων της Ισπανίας. Το «El Mago Pop» θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου στο Ethel Barrymore Theatre, στο Μπρόντγουεϊ. 

Σχεδόν τρία εκατομμύρια θεατές έχουν δει τον Ντίας ζωντανά και οι εκπομπές του στο Netflix «Magic for Humans» και «La Gran Ilusion» μεταδίδονται σε σχεδόν 200 χώρες.

Το «El Mago Pop» εμφανίζει τη μαγεία του Ντίας από κοντά και, σύμφωνα με την ανακοίνωση παρουσιάζει «τις πιο ασυνήθιστες και θεαματικές ψευδαισθήσεις».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις