Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Αντώνης Νικοπολίδης: Είχαμε εντάσεις στον γάμο μας, βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ

Αντώνης Νικοπολίδης: Είχαμε εντάσεις στον γάμο μας, βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ

“Η σχέση μας πέρασε δοκιμασίες αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός” ομολογεί ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” με τον Κώστα Τσουρό, το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA, όπου μίλησε τόσο για την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο όσο και την σύζυγο του, Βάσω.

«Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν εγγυάται τη νίκη. Όταν πήγαινες να παίξεις στην Τιφλίδα με 60.000 κόσμο και μία καλή ομάδα, που ήταν η Γεωργία, ήταν πολύ δύσκολο.

Στον αθλητισμό πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα, γιατί πρέπει να ξανακερδίσεις» εξήγησε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας.

«Είναι στενάχωρο που η Εθνική μας δεν θα είναι στο φετινό Euro. Το 2004 έβλεπες κόσμο να βγαίνει στον δρόμο να πανηγυρίζει με τις ελληνικές σημαίες.

Το να κάνεις υπερήφανο τον λαό σου είναι το πιο σημαντικό. Όσο πλησιάζει η μέρα του παιχνιδιού, αυτό που σε κάνει πιο δυνατό είναι να λες: θα στηρίξω, θα είμαι καλός. Μάλιστα, έλεγα: ό,τι σουτ είναι να έρθει, να έρθει πάνω μου, αλλιώς να βγει έξω».

«Η στήριξη της οικογένειας είναι σημαντική. Το να βρεις τον άνθρωπό σου, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του, να αισθάνεσαι ασφαλής και χαρούμενος. Δεν ζηλεύαμε, γιατί εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν δημιουργούσαμε ανασφάλεια ο ένας στον άλλον.

Η σχέση μας πέρασε δοκιμασίες αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός για τον άλλον. Το 2011 που «κρέμασα» τα παπούτσια μου, είχαμε εντάσεις στον γάμο μας και βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ.

Μπορεί να πέρασα και κάποιου είδους κατάθλιψη, έπρεπε να ξαναβρώ έναν στόχο στη ζωή μου και τον βρήκα» εξομολογήθηκε, εν συνεχεία, ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις