Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντώνης Ρέμος: Η κόρη μου ακούει πια και αγαπάει τα τραγούδια μου

Αντώνης Ρέμος: Η κόρη μου ακούει πια και αγαπάει τα τραγούδια μου
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Τον Κώστα Χατζή και τον Γιώργο Κατσαρό απόλαυσαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την κόρη του, τον Light αλλά και τη νέα γενιά.

Ο Αντώνης Ρέμος, σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» αποκάλυψε ότι το αγαπημένο τραγούδι της κόρης του όταν άρχισε να ακούει μουσική ήταν το «Αεροπλάνο» του Κώστα Χατζή!

«Είναι δύο αγαπημένοι φίλοι. Με τον Κώστα Χατζή έχω ζήσει κοντά του υπέροχες στιγμές. Έχω εκπληκτικές αναμνήσεις. Τον κ. Κατσαρό τον λατρεύω και τον αγαπάω και την μουσική του και όσα έχει αφήσει. Είμαι γεννημένος μέσα σε αυτή τη μουσική, έχω γαλουχηθεί και μεγαλώσει με αυτά τα τραγούδια», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Για την κόρη του, Ελένη, αποκάλυψε: «Η κόρη μου όταν ξεκίνησε να ακούει μουσική, το αγαπημένο της ήταν το «Αεροπλάνο» του Κώστα Χατζή. Η κόρη μυ ακούσει πια και αγαπάει τα τραγούδια μου, όπως κι πολλά ξένα. Μου αρέσει το καλό της γούστο στη μουσική».

Για τη διαφωνία του με τον Light στο Fame Story, ο γνωστός τραγουδιστής, ξεκαθάρισε: «Δεν ήταν τίποτα, όλα τα παιδιά έχουν ανησυχίες σε αυτή την ηλικία. Μην ξεχνάμε ότι είναι 28 ετών και το αίμα του βράζει, θέλει να μαθαίνει και να λέει την άποψή του.

Για το αν είναι δύσκολος ο ρόλος του κριτή, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε: «Είναι αμήχανος, έχουν και τα παιδιά τις ανησυχίες τους, είναι επιλογή τους, ήξεραν από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουν όταν μπουν στο Fame Story, και πρέπει να είναι έτοιμοι για τις επιλογές τους.

Μακάρι να έρθει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Fame Story, είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος, έχει γράψει την δική του ιστορία», επεσήμανε ο Αντώνης Ρέμος.

Για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision υπογράμμισε πως, «είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή και μακάρι να τα πάει πολύ καλά. Το στιλ το δικό μου δεν θα ταίριαζε στην Eurovision».

  

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε κοντά στον Κώστα Χατζή και είπε: «Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τη νέα γενιά, θεωρώ τα παιδιά έχουν χάσει λίγο τον δρόμο τους μέσα από τα social media. Χαίρομαι που με το τραγούδι σου Κώστα Χατζή το παιδί μου κοιμόταν στην αγκαλιά της μαμάς της».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις