Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αντώνης Ρέμος σε Δέσποινα Βανδή: «Ζει δεύτερη εφηβεία» – Η αντίδραση της τραγουδίστριας on stage

Αντώνης Ρέμος σε Δέσποινα Βανδή: «Ζει δεύτερη εφηβεία» – Η αντίδραση της τραγουδίστριας on stage

Το βράδυ της Παρασκευής (17.03.2023) ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, με τους δύο καλλιτέχνες να ανοίγουν… διάλογο on stage. Και ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να ρίξει την σποντούλα του για την προσωπική ζωή της συναδέλφου και φίλης του. 

«Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα έρθουν. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;» ήταν το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου. «Τηλεόραση να μην ξανακάνουμε μαζί» απάντησε η Δέσποινα Βανδή, αναφερόμενη στην εκπομπή, στην οποία συνυπήρξαν τηλεοπτικά ως κριτές talent show.

«Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της», είπε όλο νόημα ο Αντώνης Ρέμος για τη νέα της ζωή δίπλα στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Και η Δέσποινα Βανδή αντέδρασε: «Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», είπε χαμογελώντας, ενώ θέλησε να διακόψει, όταν η κουβέντα θα πήγαινε στα προσωπικά της: «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο. Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, αυτός ή ο Μάστορας;».

Δείτε το βίντεο:

@antonisderiz #vandi#remos #enastron ♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis Deriz

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις