Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αντζελίνα Τζολί: «Atelier Jolie», έρχεται το νέο project με δική της σειρά ρούχων

Αντζελίνα Τζολί: «Atelier Jolie», έρχεται το νέο project με δική της σειρά ρούχων

Το νέο της επαγγελματικό project εγκαινίασε η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, καθώς με μια ανάρτησή στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως ξεκινά τη δική της σειρά ρούχων με την ονομασία Atelier Jolie.

Το νέο έργο με τη σειρά ρούχων της Αντζελίνα Τζολί αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο και σύμφωνα με τη σταρ είναι ένα μέρος «για δημιουργικούς ανθρώπους που θα μπορούν να συνεργαστούν με μια εξειδικευμένη και διαφορετική οικογένεια ειδικών ραφτών, κατασκευαστών πατρόν και τεχνιτών από όλο τον κόσμο».

Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι το εγχείρημα «ετοιμάζεται εδώ και χρόνια. Η Τζολί θέλει να επικεντρωθεί στο σεβασμό και την ανάδειξη των ανθρώπων που σπάνια πιστώνονται για την κατασκευή των ρούχων, των υφασμάτων και των κεντημάτων και δημιουργεί έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να είναι πιο δημιουργικοί και πρωτότυποι, εστιάζοντας στη χειροτεχνία και την ποιότητα, η οποία οδηγεί σε λιγότερα απορρίμματα», ένα σημαντικό εγχείρημα για την ηθοποιό, η οποία ανακυκλώνει συχνά τα ρούχα που φορά στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Σύμφωνα με την ηθοποιό η ιδέα «προέρχεται από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό μου για τους πολλούς ράφτες και κατασκευαστές με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, από την επιθυμία μου να χρησιμοποιήσω υψηλής ποιότητας vintage υλικά και υφάσματα και παράλληλα να γίνω μέρος ενός κινήματος που προωθεί περισσότερη την προσωπική έκφραση».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις