Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντζελίνα Τζολί: Έκκληση για βοήθεια μετά το σεισμό σε Τουρκία και Συρία

Αντζελίνα Τζολί: Έκκληση για βοήθεια μετά το σεισμό σε Τουρκία και Συρία

Έπειτα από 20 χρόνια ως Πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών η Αντζελίνα Τζολί εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένη στον προηγούμενο ρόλο της, παρά το γεγονός ότι η ίδια αποχώρησε από τη θέση αυτή. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στον φονικό σεισμό της 4ης Φεβρουαρίου.

Η Αντζελίνα Τζολί μάχεται εδώ και χρόνια για τα δικαιώματα των μεταναστών και των λαών. Μάλιστα, η ίδια δημιούργησε τον λογαριασμό της στο Instagram ακριβώς για αυτό τον σκοπό. Τώρα, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και ένα βίντεο που καλεί σε βοήθεια για τις πληγείσες από το σεισμό περιοχές.

Μάλιστα, η μία από τις φωτογραφίες είναι αυτή του πατέρα που κρατά το χέρι της νεκρής κόρης του, η οποία βρίσκεται νεκρή στα χαλάσματα. 

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της έγραψε: «Η καρδιά μου είναι με τους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας. Είναι δύσκολο να κατανοήσω τον αφάνταστο πόνο που υπέστησαν πολλές οικογένειες. Ελπίζω ότι άλλοι θα σκεφτούν να κάνουν δωρεές ώστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να σώσουν ζωές».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις