Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντζελίνα Τζολί: Έτσι είναι σήμερα οι δύο μεγαλύτερες κόρες της

Αντζελίνα Τζολί: Έτσι είναι σήμερα οι δύο μεγαλύτερες κόρες της

Μια απρόσμενη έκπληξη επιφύλασσε η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί στους διαδικτυακούς φίλους της. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες η Τζολί δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε λίγες ώρες έσπασε κάθε ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, η Αντζελίνα Τζολί δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram για να καταγγείλει την κατάσταση στο Αφγανιστάν. Η Τζολί κατάφερε να κάνει ρεκόρ, φτάνοντας το 1 εκατομμύριο followers μέσα σε μόλις 5 ώρες και 16 δευτερόλεπτα και ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ που κρατούσε η Jennifer Aniston – 5 ώρες και 45 δευτερόλεπτα.

Όλοι θεωρούσαν πως ο λογαριασμός θα αφορά μόνο σε φιλανθρωπικές δράσεις της ηθοποιού. Ωστόσο, η Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε μέσω Instagram τις δύο μεγαλύτερες κόρες της, Shiloh και Zahara. 

Οι δύο κόρες της Αντζελίνα Τζολί έχουν πια μεγαλώσει. Η 15χρονη Shiloh και η 16χρονη Zahara φωτογραφίζονται να διαβάζουν βιβλία για το τέλος του καλοκαιριού. Η Τζολί συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα: «Το τέλος του #summerreading. Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας σε αυτό το σπίτι. Θέλω πολύ να μάθω τα δικά σας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Οι φαν της ηθοποιού έσπευσαν να γράψουν τα δικά τους αγαπημένα βιβλία. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις