Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντζελίνα Τζολί: Στην Ηλεία τις επόμενες ημέρες γιατί αρχίζουν τα γυρίσματα της ταινίας για την Κάλλας

Αντζελίνα Τζολί: Στην Ηλεία τις επόμενες ημέρες γιατί αρχίζουν τα γυρίσματα της ταινίας για την Κάλλας
ΦΩΤΟ NDP PHOTO

Πώς και πώς περιμένουν στην Ηλεία την Αντζελίνα Τζολί τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας, στην περιοχή.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια που η Ηλεία επιλέγεται από μεγάλες εταιρείες παραγωγής για τα γυρίσματα μιας πολλά υποσχόμενης ταινίας και σύμφωνα με το PatrisNews τα γυρίσματα θα γίνουν σε Πύργο, Αμαλιάδα και Κατάκολο, το διάστημα 14 με 16 Οκτωβρίου.

Η Τζολί είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας και ενσαρκώνει την Κάλλας στο νέο εγχείρημα του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν.

Σημαντικότερο σημείο των γυρισμάτων θα είναι η εμβληματική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση, το Christina O, που έχεις ως βάση το λιμάνι του Κατακόλου και στην οποία γίνονται ήδη πυρετώδεις προετοιμασίες.

Εκεί, η σπουδαία υψίφωνος, είχε ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του Ωνάση, με τον οποίον είχε μια παθιασμένη σχέση. Χαρακτηριστικές είναι οι αφηγήσεις για τις ερμηνείες που χάριζε στον αγαπημένο της, μέσα στη θαλαμηγό, στην οποία σήμερα φιλοξενούνται, προσωπικά της αντικείμενα, όπως ένα πορτραίτο, ένας χρυσός δίσκος, ερωτικές επιστολές κ.α.

Επίσης, σκηνές της ταινίας θα γυριστούν στο θέατρο «Απόλλων» του Πύργου και στο Δημοτικό Θέατρο της Αμαλιάδας ενώ για τις ανάγκες της ομαλής διεξαγωγής των γυρισμάτων, θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σε όλες τις τοποθεσίες στις οποίες θα στηθεί το συνεργείο.

Για κάποιο διάστημα οι δρόμοι που εξυπηρετούν αυτούς τους χώρους θα κλείσουν, για να μεταφερθεί ο εξοπλισμός και τα σκηνικά της παραγωγής σύμφωνα με το PatrisNews.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι τόσο η Αντζελίνα Τζολί, όσο και οι περισσότεροι συντελεστές της ταινίας θα μείνουν σε πολυτελές ξενοδοχείο, στην περιοχή του Πύργου, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς όσοι έχουν ήδη έρθει ή θα έρθουν σε επαφή με το συνεργείο ή τους ηθοποιούς της ταινίας, έχουν υπογράψει αυστηρά συμβόλαια εχεμύθειας.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις