Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Απατεώνας του Tinder: Οδηγούσε Maserati στην Ισπανία με πλαστό δίπλωμα – Πιθανόν να βρεθεί στη φυλακή

Απατεώνας του Tinder: Οδηγούσε Maserati στην Ισπανία με πλαστό δίπλωμα – Πιθανόν να βρεθεί στη φυλακή

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η υπόθεση με τον «απατεώνα του Tinder», με την ιστορία του νεαρού Ισραηλινού να έχει γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix. O ίδιος πάντως, παρά την κατακραυγή και τα όσα του καταλογίζονται, φαίνεται πως εξακολουθεί να μπλέκει… 

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο «απατεώνας του Tinder» αυτή τη φορά κατάφερε να «μπλέξει» στην Ισπανία, αφού οι Αρχές τον έπιασαν να οδηγεί μια Maserati με… πλαστό δίπλωμα! Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και ποινή φυλάκισης. 

Ο Σιμόν Λεβιέβ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, διαπιστώθηκε – σύμφωνα με την Daily Mail – ότι οδηγούσε στην Ισπανία ένα υπερπολυτελές όχημα, και συγκεκριμένα μια Maserati αξίας 80.000 λιρών, έχοντας πλαστό δίπλωμα οδήγησης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός Ισραηλινός φέρεται να ξεγέλασε τις αρμόδιες αρχές για την άδεια οδήγησης, λέγοντας ότι ήταν απλώς ένας ταξιδιώτης ονόματι Μάικλ Μπλίντον. Οι αρχές ζήτησαν λοιπόν από δικαστήριο στη νότια Ισπανία να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιμόν Λεβιέβ έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το ντοκιμαντέρ του Netflix «Ο Απατεώνας του Tinder», στο οποίο φέρεται να έχει εξαπατήσει γυναίκες για εκατομμύρια δολάρια αφού ταίριαξε μαζί τους μέσω της γνωστής εφαρμογής. Ο νεαρός Ισραηλινός συνελήφθη στην Ελλάδα στις 28 Ιουνίου του 2019 με πλαστό διαβατήριο και φιλοξενήθηκε προσωρινά στις Φυλακές Κορυδαλλού, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε στο Ισραήλ. Εκεί καταδικάστηκε εκ νέου σε φυλάκιση 15 μηνών, αλλά όλως περιέργως αφέθηκε ελεύθερος πολύ γρήγορα, λόγω καλής διαγωγής στη διάρκεια της κράτησής του, εκτίοντας εν τέλει μόλις το 1/3 της ποινής που του επιβλήθηκε.

Με πληρoφορίες από Daily Mail

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις