Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η απίστευτη αλλαγή της Μάργκοτ Ρόμπι

Μάργκοτ Ρόμπι

Αγνώριστη η Μάργκοτ Ρόμπι! Άλλαξε τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της νέας ταινίας, “Mary, Queen of Scots”.

Μάργκοτ Ρόμπι… Ξανθιά, αψεγάδιαστη και σέξι την γνωρίσαμε, κοκκινομάλλα, με σημάδια στο πρόσωπο και συντηρητική την είδαμε στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες των παπαράτσι. Ο λόγος; Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, “Mary, Queen of Scots”, όπου υποδύεται την  Queen Elizabeth I.

Η καλλονή του Wolf of Wall Street και του Suicide Squad, είναι πραγματικά αγνώριστη. Η Αυστραλιανή ηθοποιός έχει ξυρίσει το κεφάλι της, έχει βαφτεί ώστε να έχει σημάδια στο πρόσωπό της και έχει προσθέσει κομμάτι στη μύτη της, για να μεταμορφωθεί στην Βασίλισσα Ελισάβετ την Α’. Ο ρόλος δεν έχει καμία σχέση με την Μάργκοτ Ρόμπι, που για πρώτη φορά πειραματίζεται με κάτι διαφορετικό.

Η Ελισάβετ Α΄ ήταν βασίλισσα της Αγγλίας και της Ιρλανδίας από τις 17 Νοεμβρίου 1558 έως το θάνατό της. Η άτεκνη Ελισάβετ, μερικές φορές αποκαλούμενη και Παρθένος Βασίλισσα, ήταν η πέμπτη και τελευταία μονάρχης της δυναστείας των Τυδώρ. Βασίλεψε επί 45 έτη, κατά τη διάρκεια των οποίων η παγκόσμια ισχύς και επιρροή της Αγγλίας ενισχύθηκε σημαντικά. Στο εσωτερικό, η βασιλεία της σημαδεύτηκε από έντονες θρησκευτικές ζυμώσεις.

Η Ελισάβετ, που θα υποδυθεί η Μάργκοτ Ρόμπι, έγινε μία από τους δημοφιλέστερους μονάρχες στην Αγγλική – Βρετανική ιστορία. Κατέλαβε την έβδομη θέση στην ψηφοφορία για τους 100 σημαντικότερους Βρετανούς, που διεξήχθη από το British Broadcasting Corporation (BBC) το 2002, υψηλότερη από κάθε άλλο μονάρχη.

Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Ελισάβετ στην ταινία Elizabeth (1998) του Σεχάρ Καπούρ. Eπανέλαβε το ρόλο στο σίκουελ της ταινίας, Elizabeth: The Golden Age, που βγήκε στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2007. Η Τζούντι Ντεντς κέρδισε το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου στον Ερωτευμένο Σαίξπηρ (1998) για μια ερμηνεία μοναχά έντεκα λεπτών, μια από τις συντομότερες που έχουν ποτέ λάβει Όσκαρ.

Η ταινία με τον πιο ανατρεπτικό ρόλο της Μάργκοτ Ρόμπι, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες το 2018.

Η Μάργκοτ Ρόμπι, γεννήθηκε στο Ντάλμπυ της Κουίνσλαντ στις 2 Ιουλίου του 1991, από την φυσικοθεραπεύτρεια Σαρι Κεσσλερ και από τον πρώην ιδιοκτήτη αγροκτήματος, Νταγκ Ρόμπι. Σε ηλικία 16 ετών, έφυγε από το σπίτι της και μετακόμισε στη Μελβούρνη για να σπουδάσει υποκριτική στο Somerset College. Για να μπορέσει να ζήσει στη Μελβούρνη, εργαζόταν ταυτόχρονα σε τρεις δουλειές, καθώς η οικογένειά της δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να την συντηρεί.

Πηγή βίντεο: Entertainment Tonight

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις