Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αποκλειστικό! Η Κάντις Σουέινποουλ είναι πίσω από τη δημοσιοποίηση της λίστας με τις 12 πιο μισητές κυβερνήσεις του πλανήτη!

Αποκλειστικό! Η Κάντις Σουέινποουλ είναι πίσω από τη δημοσιοποίηση της λίστας με τις 12 πιο μισητές κυβερνήσεις του πλανήτη!

‘Ολοι το ξέρουν, κανείς δεν το ομολογεί. Την ίδια μέρα που η νοτιοαφρικάνα καλλονή έκλεινε τα 26 της χρόνια, το ίδιο εκείνο πρωινό δόθηκε στη δημοσιότητα η έρευνα της Gallup που κατακεραυνώνει 12 κυβερνήσεις και τους παράγοντες τους.

Πόσο σατανικά συμπτωματικό είναι ότι όταν εκείνη διασκέδαζε τη γενέθλια ημέρα της, μια ντουζίνα από πολιτικούς αρχηγούς έχυνε μαύρο δάκρυ αφού έχουν ελάχιστη αποδοχή απο τους πολίτες τους; ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ; Καθόλου! Μια αντικειμενική θεώρηση των δεδομένων αποδεικνύει ότι η Κάντις έχει συντάξει την έρευνα από κοινού με το ινστιτούτο στην Ουάσινγκτον που δημιούργησε ο Αμερικανός Georges Gallup και είναι αυτή που καλεί τους απογοητευμένους λαούς σε επανάσταση. Έχουμε όλες τις αποδείξεις

Στοιχείο νο. 12. Η Κάντις γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Νότιας Αφρικής, το Mooi River και μεγάλωσε ανατρέφοντας ζώα σε μια φάρμα με βοοειδή και γαλακτοκομική παραγωγή. Κορίτσι του μόχθου, καταλαβαίνει απόλυτα τη δυσαρέσκεια των Ισπανών, κτηνοτρόφων και μη, που δεν αποδεχονται την κυβέρνηση τους κατά 80%. Το ποσοστό του κόσμου που θεωρεί την κυβέρνηση διεφθαρμένη ανέρχεται στο 89%, οι άνεργοι έχουν φτάσει στο 26,1% του πληθυσμού. “Δεν είναι να απορεί κανείς που δωδέκατη πιο μισητη κυβέρνηση είναι αυτή του Ραχόι” είπε και ρίχτηκε στη λασπωμένη άμμο.

Στοιχείο νο. 11. Τριγυρνώντας στους αγρούς, αυτό το ανέμελο, όμορφο σαν ελάφι κορίτσι, ήξερε από νωρίς ότι ήθελε να αχοληθεί με το χώρο της μόδας αλλά κανείς δεν έδινε σημασία στα θέλω της. Μοίρα κοινή με τους Πορτογάλους που άλλα έλπιζαν και άλλα έπαθαν από τους πολιτικούς τους. Έξαλη η Κάντις κυνήγησε το όνειρο της, έξαλοι οι Πορτογάλοι απορίπτουν την κυβέρνηση τους μόνο κατά ενα 20%, το 86% από αυτούς θεωρούν ότι τρώνε δούλεμα χοντρό από τους βουλευτές τους ενώ ένα 16,2% ψάχνει δουλειά και δεν βρίσκει. “Δεν είναι να απορεί κανείς -ας το επαναλάβω” είπε και εβαλε μια δαντέλα στα μάτια της για να ξεκουραστεί από το νυχτοκάματο.

Στοιχείο νο. 10. Από νωρίς είχε εμμονή με τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, μάλιστα ο αστικός μύθος τη θέλει να ανακαλύπτεται από κυνηγό μοντέλων που την εντόπισε σε υπάιθρια αγορά τη στιγμή που έγλυφε ένα παγωτό χωνάκι με γεύση φυστίκι. Εξίσου απο νωρίς οι κάτοικοι της Τζαμάικα κατάλαβαν ότι οι πολιτικοί τους τους πουλάνε και τους αγοράζουν όχι παγωτό, ούτε καν ένα καρβέλι ψωμί. Μόλις ένα 20% από αυτούς αποδέχονται την κυβέρνηση, ενώ ένα 15,3% από δαυτούς δεν έχουν εργασία και ένα 86% του πληθυσμού θεωρούν την κυβέρνηση τους διεφθαρμένη. “Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει” ψέλισε η ξανθιά και στήριξε το κορμί της στον τοίχο.

Στοιχείο νο. 9. Η πρώτη της επαφή με τη διασημότητα έγινε όταν έκανε βόλτες με φίλες της, σχολιάζοντας τα αγόρια και τις νέες τάσεις στο μανό των νυχιών. Ανεμελιά που δεν μοιράστηκε με κανένα κορίτσι από την Κόστα Ρίκα όπου το ποσοστό αποδοχής της κυβέρνησης ανέρχεται στο 20%, το 84% των συμπατριωτών της θεωρεί την κυβέρνηση τελειωμένα λαμόγια ενώ ένα 8,1% ψάχνουν δουλειά στα όνειρα τους αφού δεν βρίσκεται κάτι άλλο πρόχειρο. “Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια ζωή που η πολυτέλεια είναι πιθανή, ακόμη και στην υπερβολή της” σχολίασε και ντύθηκε γδυτή.

Στοιχείο νο. 8. Προτού δρομολογηθεί η χρυσή εποχή της στο μόντελινγκ, η Σουέινποουλ περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας της, διαβάζοντας, διεκδικώντας τη δικαίωση σε μια ανώτερη εκπαίδευση. Πολυτέλεια που δεν είναι διαθέσιμη στους ρουμάνους οι οποίοι και κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση τους με 82% να την απορρίπτει, ενώ το 77% από αυτούς διακρίνουν διαφθορά στους κρατικούς μηχανισμούς και ένα 7,3% δεν έχει που να αποδείξει τις σπουδές του. Σε αυτό το σημείο η Κάντις δεν είχε να σχολιάσει κάτι γιατί έκανε στρετσινγκ με τακούνια.

Στοιχείο νο. 7. «Για ένα χρόνο περίπου πριν με ανακαλύψουν είχα πάθει εμμονή με το Fashion TV. Δεν έβλεπα τίποτα άλλο στην τηλεόραση” είπε σε ανύποπτο χρόνο η νοτιοαφρικάνα ενώ αναγνωρίζει ότι στο Περού τα κανάλια δεν αφιερώνουν τηλεοπτικό χρόνο στο όνειρο. Εκεί μόλις ένα 18% αποδέχεται αυτούς που τους κυβερνούν, το ποσοστό του κόσμου που θεωρεί την κυβέρνηση διεφθαρμένη ανέρχεται στο 86% και 7,5% από όλους είναι χωρίς εργασία οπότε ποιά τάση της μόδας να τους κρατήσει απασχολημένους; “Καμία. Τίποτα.” είπε και μετά γλύστρησε μέσα στη νύχτα.

Στοιχείο νο. 6, 5 και 4. Τους τελευταίους μήνες της ανωνυμίας της, η 26χρονη που φρόντισε να πικράνει τους έχοντες και κατέχοντες, περνούσε δύσκολα. “Στο σχολείο με πείραζαν και με χλεύαζαν διότι ήμουν πολύ αδύνατη, πολύ ψηλή και φαινόμουν αρκετά παράταιρη σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά. Όταν ένα χρόνο μετά βρέθηκα σε πρακτορείο μοντέλων πραγματικά απόλαυσα αυτό το είδος εκδίκησης απέναντι σε όλα αυτά τα παιδιά που μου φέρονταν απαίσια. Αυτή την εκδίκηση θέλω να πάρουν και οι άνθρωποι του Πακιστάν, της Μολδαβίας, της τσεχίας που είναι πικραμένοι και απογοητευμένοι από τα πρόσωπα που αποφασίζουν τις τύχες τους” σχολίασε και ξαπόστασε από την πολύ σοφία.

Στοιχείο 3. H ανέλιξη της ήταν καταιγιστική. Από τα πρώτα χρόνια δουλειά της η Κάντις έκλεισε συμβόλαια, δούλεψε με τους μαέστρους της φωτογραφίας και εγινε ο Άγγελος που κρύβει πολλά μυστικά κάτω από τα φτερά που της φόρεσε η Βικτόρια. Αλλά έχει πόνο στην καρδιά για μία χώρα που την ενέπνευσε. «H Ελλάδα, τον περασμένο χρόνο, είχε το δεύτερο υψηλότερο, ως ποσοστό του ΑΕΠ στο κόσμο χρέος και κυμάνθηκε σε ποσοστά άνω του 175%», είπε με βλέμα καθαρό για να προσθέσει: «Παρά το γεγονός ότι τόσο η Moody’s όσο και η Standard & Poor’s πρόσφατα αναβάθμισαν την Ελλάδα, γιατί όπως υποστήριξαν είδαν βελτίωση της δημοσιονομικής της κατάστασης και των οικονομικών προοπτικών της, οι κάτοικοί της πρέπει να τα βγάλουν πέρα με τα μέτρα λιτότητας που ήταν και οι όροι για τη διάσωση της χώρας. Φέτος, μόνο το 14% από εσάς τους Έλληνες φαίνεται να αποδέχεται τους ηγέτες του ενώ ένα 91% βρίσκει τη διαφθορά να έχει κατακλύσει τα πάντα. Ας μην σχολιάσω το επίπεδο της ανεργίας της χώρας σας που άγγιξε το 27.3% το 2013. Απορείται λοιπόν κύριε Σαμαρά που είστε η τρίτη πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο; Μην το κάνετε. Υπάρχουν και χειρότερα”. Η Κάντις υπονόησε τους επίσης ανεπρόκοπους πολιτικούς της Βουλγαρίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης που καταλμβάνουν τις πρώτες θέσεις στη λίστα του μίσους. “Έλληνες σας έχουν πάρει τα βρακιά” είπε και έδειξε με εύγλωτο τρόπο τι εννοεί.

“Έλληνες, αυτό είναι το δώρο μου για εσάς τώρα που έγινα και εγώ 26. Πάρτε κουράγιο από τη δική μου ιστορία. Μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα αλλά οφείλετε να βουτήξετε στα βαθειά” κατέληξε και μετά χάθηκε στο κύμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε