Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος για ναρκωτικά: Στημένη η εμπλοκή μου – Είναι φίλος ο λιμενικός

Απόστολος Γκλέτσος

«Δεν έχω απολύτως καμία εμπλοκή» με την υπόθεση των ναρκωτικών επανέλαβε ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ανέφερε πως δέχεται επίθεση γιατί «έχει ενοχλήσει».

Όπως είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για τα ναρκωτικά: «Όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει, έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις Αρχές, στις εισαγγελίες. Έχω δεχτεί απειλές και πάρα πολλά πράγματα που με έκαναν να μείνω πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου».

Σε ερώτηση πως έμαθε για την εμπλοκή του ονόματός του σε κύκλωμα ναρκωτικών, είπε: «Οδηγούσα και με πήραν τηλέφωνο διάφοροι φίλοι μου ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα που με φωτογράφιζε ότι εμπλέκομαι με ναρκωτικά. Ταράχτηκα, σάστισα, σταμάτησα και μίλησα με τον εαυτό μου. Μετά άρχισαν τα τηλέφωνα από τους δημοσιογράφους και τα σήκωσα όλα γιατί δεν ήθελα να δείξω ότι κρύβομαι. Έχω κινηθεί νομικά και βλέπουμε από δω και πέρα».

 

Αποκάλυψε, δε, πως: «Βεβαίως υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω με τους πολίτες. Και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο (τον λιμενικό που εμπλέκεται) μιλάω. Αυτό δεν είναι κάτι μεμπτό. Θα βρουν πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες με όλους. Ο αξιωματικός του λιμενικού που εμπλέκεται έχει μία σύζυγο που ήμασταν μαζί στις εκλογές. Έχουμε οικογενειακή φιλία. Δεν έχω καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά. Καμία απολύτως».

 

«Ένας άνθρωπος που έχει κάνει τρία αποτυχημένα ablation πριν από 20 χρόνια, και πάσχει από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή, αν χρησιμοποιήσω κοκαΐνη, θα πεθάνω. Αν κάποιος γιατρός πει ότι δεν θα πεθάνω, ας το καταθέσει δημόσια» κατέληξε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις