Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος: Με την κόρη μου έχουμε την ίδια πετριά

Απόστολος Γκλέτσος: Με την κόρη μου έχουμε την ίδια πετριά

Αλλαγμένος εμφανισιακά, καθώς «μπαίνει» στη «Γη της Ελιάς» και για το ρόλο του άφησε μούσι, ο Απόστολος Γκλέτσος κάθισε σήμερα (12.01.2024) στον καναπέ της «Ελένης» για να συναντήσει και να μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη.

Στην επισήμανση της παρουσιάστριας ότι δεν τον έχει ξαναδεί με μούσι, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: «Σκέφτηκα μετά από 34 χρόνια σε αυτή τη δουλειά να το προτείνω και μου είπαν οκ. Έτσι, άφησα γένια». Και όταν η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε για την κόρη του, ο ηθοποιός έδωσε μια απάντηση με τον… δικό του τρόπο.

«Η κόρη μου είναι 22 χρόνων, είναι στο Πανεπιστήμιο και έχουμε πολλά κοινά. Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό σαν και μένα. Δεν είναι για αυτόν τον κόσμο, είναι λίγο καλλιτέχνης. Θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη. 

Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και σκηνοθεσία. Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο, όπως πίστευα και εγώ ότι θα φτιάξω τον κόσμο. Εγώ μέσα από την πολιτική, βέβαια, έτσι κι αυτό. Έχουμε την ίδια πετριά», είπε.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει κι άλλα και έτσι τον ρώτησε αν έχουν διαφωνήσει ποτέ έντονα μεταξύ τους είτε για τις ιδέες τους είτε για τον κόσμο. Η απάντηση την εξέπληξε. «Δυστυχώς δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ έντονα για την ιδέα μας για τον κόσμο γιατί… συμφωνούμε! Δυστυχώς, συμφωνούμε! Το παιδάκι και αυτό θα περάσει τα ίδια. Τις ίδιες κακουχίες, κάτι ξέρω σαν πατέρας».

 

Φυσικά, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στη «Γη της Ελιάς», τη σειρά του MEGA όπου θα συμμετάσχει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Με πιάνεις τώρα σε μια κατάσταση που είμαι χαρούμενος γιατί μου έγινε η πρόταση για τη “Γη της ελιάς” από το κανάλι και από τους δημιουργούς για να παίξω σε μια επιτυχία εξασφαλισμένη. 3,5 χρόνια σημειώνει επιτυχία και ξαφνικά σου λένε “έλα και ‘συ να πάρεις ένα κομματάκι από την επιτυχία” οπότε αυτό σου δημιουργεί μεγάλη ευθύνη και άγχος».

Για τον ρόλο του, είπε: «Έρχομαι να πάρω ελιές και λάδι για να τα πάω στην πολιτεία που ζω για να κάνω δουλειά. Δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα να συνεργαστώ με την Άντζελα Γκερέκου. Έχει ένα “μέγεθος” αλλά δεν είχαμε μαζί σκηνές από την αρχή. Είχα να παίξω με τρία “μεγέθη”, έπαιξα με την Κονιόρδου και μετά με την Κοντού.  Και οι τρεις κυρίες μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα υπάρξει ειδύλλιο σύντομα. Το σενάριο λέει πως αυτός κάνει το πρώτο βλήμα στα πρώτα πέντε επεισόδια».

 

Η πολιτική

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για την πολιτική και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, θεωρεί πως οι νέοι ψηφίζουν με ένα ένστικτο που τελικώς είναι αλάθητο.

«Θα μου πεις “δηλαδή έκανε καλά ο κόσμος που δεν ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ;”. Εμείς δείξαμε πως δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποια πράγματα και φτάσαμε στον εμφύλιο. Δεν ήταν καλύτεροι από εμάς απλά δείξαμε άσχημο χαρακτήρα. Εμείς τελειώσαμε με τον εμφύλιο και έφυγαν αυτοί που έπρεπε να φύγουν. Όλους θα μας κρίνει η ιστορία. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τον βηματισμό μας. Με αφορά να είμαι στο κόμμα μου και να προσφέρω με όποιον τρόπο μου το ζητήσουν. Τα πάντα με ενδιαφέρουν, είναι θέμα κόμματος. Ό,τι με διατάξει το κόμμα εγώ είναι κωπηλάτης».

Σε σχέση με τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε πως τον έχει γνωρίσει, έχουν ανταλλάξει απόψεις και τον θαυμάζει.

«Πέρα από το ότι είναι φωτεινός, είναι αυτοδημιούργητος, έχει δουλέψει στη ζωή του και είναι άτρωτος. Λίγοι άνθρωποι στη ζωή μου, μου έχουν δώσει αυτή την εντύπωση. Είναι άτρωτος. Έχουν κοινά με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης είναι ο ηγέτης της κεντροαριστεράς και ο Στέφανος είναι ο αρχηγός που πρέπει να έχουμε τώρα για να βγάλει το κόμμα μπροστά. Ο Αλέξης παίζει τον ρόλο του ηγέτη.

 

Πιστεύω πως στις Ευρωεκλογές πρέπει να βρούμε γρήγορα τον βηματισμό και να είμαστε δεύτεροι ακόμα και με μία ψήφο και στη συνέχεια να πάμε στις βουλευτικές εκλογές».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις