Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απόστολος Καμιτσάκης: Μου ζητούσε ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω λέγοντας τον μονόλογο

Απόστολος Καμιτσάκης: Μου ζητούσε ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω λέγοντας τον μονόλογο

Για τη σεξουαλική παρενόχληση την οποία υπέστη πριν από μερικά χρόνια μίλησε ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης. Όλα έγιναν σε μια οντισιόν το 2017.

Εκείνη την εποχή, ο Απόστολος Καμιτσάκης τελείωνε τη δραματική σχολή. Πήγε σε οντισιόν για την ταινία «Φρανκεστάιν» και ο γνωστός σκηνοθέτης του ζητούσε να λέει το μονόλογο που είχε ετοιμάσει με τρόπο που ούτε φανταζόταν ο ηθοποιός.

Ο «πάτερ Δημήτριος» από το «Καφέ της Χαράς» μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό.

Click4more Έγινε η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο

«Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα στην ακρόαση για το έργο «Φρανκεστάϊν», όπως μας έλεγε. Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό, την τραβούσε από τα μαλλιά.

Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο τρόπο -έμμεσο- ζητούσε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο, μία συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά.

Άκουσα τι μου έλεγε, δεν του έδωσα σημασία, δε με ανάγκασε σώνει και ντε να βγάλω τα ρούχα, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μιας απόφαση και λες δεν θα το κάνω, τέλος. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο ίδιος σκηνοθέτης του τηλεφώνησε ύστερα από μερικούς μήνες και του ζήτησε να πάνε για καφέ προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. «Πήγα στον καφέ, συνέχιζα να ακούω πράγματα που δεν είχαν νόημα», σημείωσε ο Απόστολα Καμιτσάκης.

  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις