Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας για Γρηγόρη Μπιθικώτση: «Δεν ισχύουν τα περισσότερα, πληρώνει κανονικά διατροφή»

Απόστολος Λύτρας για Γρηγόρη Μπιθικώτση: «Δεν ισχύουν τα περισσότερα, πληρώνει κανονικά διατροφή»

Η ένταση στη σχέση ανάμεσα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την πρώην σύζυγό του Ελένη Τσιριγάκη συνεχίζει να απασχολεί, αφού ο τραγουδιστής δεν πήγε στη βάφτιση της κορούλας τους, που έγινε την Κυριακή (08.10.2023) στην Αγία Φωτεινή, στη Νέα Σμύρνη.

Η Ελένη Τσιριγάκη κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της ότι δεν έχει καμία σχέση με την κόρη τους, αλλά ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day αρνήθηκε ότι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν έχει σχέση με το παιδί του. Όπως είπε, ο τραγουδιστής απουσίαζε από τη βάφτιση εξαιτίας των τεταμένων σχέσεων με την πρώην σύζυγό του, αλλά και του σοβαρού προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

«Όταν ακούτε μία γυναίκα, μία μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα “η απέναντι πλευρά” αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί (σ.σ. ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης), πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας.

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει (σ.σ. η Ελένη Τσιριγάκη) και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν.

  

Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο», κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις