Lifestyle

Αρετή Κετιμέ: Τραγουδάω σε ταβέρνες και είμαι πολύ καλά με αυτό

Συνέντευξη στο περιοδικό “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” παραχώρησε η Αρετή Κετιμέ. 

Η μουσικός και ερμηνεύτρια μίλησε -μεταξύ άλλων – για τα επαγγελματικά της, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Eurovision. “Τραγουδάω σε νυχτερινά κέντρα, αλλά δεν με προτιμούν οι πίστες. Εγώ τραγουδάω σε ταβέρνες και είμαι πολύ καλά με αυτό”, λέει χαρακτηριστικά. 

Σε ερώτηση αν θα πήγαινε στη Eurovision, ανέφερε: “Δεν νομίζω ότι με χρειάζεται η Eurovision. Δεν είμαι κάτι το οποίο την αφορά. Νομίζω ότι είναι ορισμένο το πλαίσιο για να πάει εκεί ένας καλλιτέχνης”.

Πηγή: Παραπολιτικά – “Secret”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σίνθια Ερίβο: «Ο πατέρας μου ήταν πάντα απών, με άφησε μόνη σε ένα σταθμό του μετρό στο Λονδίνο, έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε»
Η ηθοποιός λέει ότι η εγκατάλειψη αυτή συνέβαλε στο να νιώθει απομονωμένη στις σχέσεις της με άλλους ανθρώπους - «Έδιωχνα μόνη μου μακριά τους ανθρώπους»
Σίνθια Ερίβο
Ο Κέβιν Σπέισι, επτά χρόνια μετά το σκάνδαλο, δηλώνει άστεγος: «Δεν έχω σπίτι, μένω σε ξενοδοχεία»
Ο ηθοποιός – που τελικά αθωώθηκε τον Ιούλιο του 2023 - δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ότι η οικονομική του κατάσταση «δεν είναι καλή» αλλά «ποτέ δεν έφτασε» στο σημείο της χρεοκοπίας
Ο Κέβιν Σπέισι