Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

«Άργκαϊλ»: Το κατασκοπικό θρίλερ που θα σας καθηλώσει, από 1 Φεβρουαρίου στα σινεμά

«Άργκαϊλ»: Το κατασκοπικό θρίλερ που θα σας καθηλώσει, από 1 Φεβρουαρίου στα σινεμά

Οι μεγάλοι κατάσκοποι λένε και μεγάλα ψέματα. Ο τετραπέρατος Μάθιου Βον (Kingsman, Kick-Ass) επιστρέφει με το Άργκαϊλ, ένα ευφυέστατο κατασκοπικό θρίλερ που θα σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα σας κάνει να αμφιβάλετε για την πραγματικότητα.

Η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ (Jurassic World) υποδύεται την Έλι Κόνγουεϊ, τη μοναχική συγγραφέα μιας επιτυχημένης σειράς κατασκοπικών μυθιστορημάτων. Η ιδανική βραδιά για την Έλι περιλαμβάνει το σπίτι της, τον υπολογιστή της, και τον γάτο της, τον Άλφι. Στα βιβλία της Έλι πρωταγωνιστεί ο μυστικός πράκτορας Άργκαϊλ και η αποστολή του είναι να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων.

Οι ιστορίες της αρχίζουν να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, καθώς μια αληθινή μυστική οργάνωση δρα με τον τρόπο που η ίδια φαντάστηκε. Έτσι, η Έλι αναγκάζεται να αποχαιρετήσει τα ήσυχα απογεύματα και τη θαλπωρή του σπιτιού της.

Ο -αλλεργικός στις γάτες- κατάσκοπος Άιντεν (ο βραβευμένος με Oscar® Σαμ Ρόκγουελ) και η Έλι -η οποία κουβαλά τον Άλφι στην τσάντα της- μάχονται ενάντια στον χρόνο και στους δολοφόνους, καθώς τα όρια μεταξύ του φανταστικού κόσμου της Έλι και του πραγματικού κόσμου θολώνουν.

Το κορυφαίο καστ περιλαμβάνει τον Χένρι Καβίλ (The Witcher), τον Τζον Σίνα (Fast X), τη βραβευμένη με Oscar®, Αριάνα ΝτεΜπόουζ (West Side Story), τη βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ, Ντούα Λίπα (Barbie), τον βραβευμένο με Emmy και υποψήφιο για Oscar®, Μπράιαν Κράνστον (Breaking Bad), τη βραβευμένη με Emmy και βασίλισσα της κωμωδίας, Κάθριν Ο’ Χάρα (Schitt’s Creek), τη Σοφία Μπουτέλα (Kingsman: Η μυστική υπηρεσία), και τον θρυλικό, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον. Τον Άλφι υποδύεται ένας πραγματικός γάτος, ο Τσιπ. Πρόκειται για τον γάτο του πασίγνωστου μοντέλου Κλόντια Βον (πρώην Σίφερ).

Την παραγωγή και σκηνοθεσία του Άργκαϊλ αναλαμβάνει ο Μάθιου Βον και βασίστηκε στο σενάριο του Τζέισον Φουχς (Wonder Woman). Στην παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι Μάθιου Βον, Άνταμ Μπόλινγκ (Kingsman), Τζέισον Φουχς, και Ντέιβιντ Ριντ (Kingsman).

Διευθυντές παραγωγής είναι οι Άνταμ Φίσμπαχ, Ζίγκι Καμάσα, Κάρλος Πέρεζ, και Κλόντια Βον.

Η Apple Original Films, σε συνεργασία με τη MARV, παρουσιάζει μια παραγωγή της Cloudy Production. Η διανομή του Άργκαϊλ γίνεται από τη Universal Pictures.

Ηθοποιοί: Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Σαμ Ρόκγουελ, Χένρι Κάβιλ, Τζον Σένα, Dua Lipa, Κάθριν Ο’ Χάρα, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπράιαν Κράνστον,Σοφία Μπουτέλα, Αριάνα, ΝτεΜπόουζ
Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Σενάριο: Τζέισον Φιουκς
Παραγωγή: Μάθιου Βον, Άνταμ Μπόλινγκ, Τζέισον Φιουκς, Ντέιβιντ Ριντ
Executive Producers: Άνταμ Φισμπακ, Ζίγκι Κάμασα, Κάρολς Περές, Κλόντια Βον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις