Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση για τον γάμο τους: Στην επέτειο του «Όχι» είπαμε το μεγάλο «Ναι»

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση για τον γάμο τους: Στην επέτειο του «Όχι» είπαμε το μεγάλο «Ναι»

«Θέλαμε να γίνει στην Πόλη, ένα συμβολικό μέρος για μας», είπαν για τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση. Το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε την 28η Οκτωβρίου στο Φανάρι.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους στο περιοδικό ΟΚ!,  τον λόγο που επέλεξαν να παντρευτούν την 28η Οκτωβρίου, στην Κωνσταντινούπολη.

«Θέλαμε ο γάμος μας να γίνει στην Πόλη, ένα συμβολικό μέρος για μας, και κυρίως για τη Σίσσυ. Η μητέρα της είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως και η γιαγιά της» αποκάλυψε ο Αργύρης Πανταζάρας, ενώ η Σίσσυ Τουμάση συμπλήρωσε:

«H μαμά μου ήρθε στα 6 της στην Αθήνα. Δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ στην Κωνσταντινούπολη γιατί δεν είχα τον γάμο στα σχέδιά μου. Όταν μου το πρότεινε ο Αργύρης και αρχίσαμε να συζητάμε για την τελετή, η ιδέα της Πόλης ήρθε ξαφνικά. Το θεώρησα τιμή στη μνήμη της μαμάς μου. Σαν να ξαναγυρνούσα στον τόπο που γεννήθηκε. Ένιωσα πολύ όμορφα, μεγάλη ασφάλεια που ήμουν εκεί για τον γάμο μου».

Από την πλευρά του ο Αργύρης Πανταζάρας και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω στις προλήψεις. Είχα δει το νυφικό της Σίσσυς από την πρώτη ημέρα. Μαζί πηγαίναμε στις πρόβες. Όταν είσαι οικογένεια με κάποιον, σημαίνει ότι είσαι σε όλα μαζί».

Ο γάμος τελέστηκε στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, το απόγευμα της εθνικής επετείου. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η στενή φίλη της νύφης από το σχολείο, Δάφνη Παππά. Ο γαμπρός περίμενε τη νύφη στην είσοδο του ναού με τους γονείς του στο πλευρό του.

 

 

Για το μυστήριο, ο ηθοποιός είπε: «Η Σίσσυ ήταν πολύ χαρούμενη και χαμογελαστή σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. Εγώ ήμουν ο συγκινημένος της υπόθεσης. Ήθελα όμως να συγκρατηθώ και όλοι νόμιζαν ότι είχα άγχος, αλλά ήταν η συγκίνηση».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις