Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα όταν άκουσε τον Πασχάλη Τερζή και φίλους του

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα όταν άκουσε τον Πασχάλη Τερζή και φίλους του

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος που ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά μετά την απώλεια του σπιτιού του στη Γλυφάδα, που βγήκε σε πλειστηριασμό, άφησε το συναίσθημα να τον «λυγίσει» και ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα όταν άκουσε τον Πασχάλη Τερζή και άλλους φίλους του να μιλάνε για εκείνον.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα (27.10.2023) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha για να αναφερθεί στην απώλεια του σπιτιού του στη Γλυφάδα και εκεί βγήκε για να του μιλήσει και να τον στηρίξει ο Πασχάλης Τερζής, κάτι που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στον επιχειρηματία.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στη νυχτερινή διασκέδαση με τα μαγαζιά του, έκανε αναφορά στην περιπέτειά του λέγοντας ότι μιλάει δημόσια για το θέμα για να γίνει «γεφύρι και να γλιτώσει ο κοσμάκης», όπως είπε.

Σε κάποια στιγμή στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βγήκε τηλεφωνικά ο γνωστός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, για να μιλήσει για τον φίλο του, Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

«Στεναχωριέμαι για τον Αργύρη. Ήταν πραγματικά ο άρχοντας της νύχτας. Είναι ένα παιδί πλούσιο σε χαρίσματα, σε καρδιά. Είναι ψυχάρα. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα. Είναι δυνατό παιδί. Είναι αδελφός μου. Δυο φορές την εβδομάδα μιλάμε και λέμε τα καλαμπούρια μας. Τον θεωρώ όχι φίλο, αλλά αδελφό», είπε ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

Κάπου εκεί ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ξέσπασε σε δάκρυα ακούγοντας τον φίλο του.

 

Μάλιστα στην κουβέντα ο επιχειρηματίας θυμήθηκε ότι είχε ζητήσει από τον τραγουδιστή να πει ένα τραγούδι σε έναν δίσκο με δημοτικά που είχε κάνει και είχε γράψει ο Ηλίας Φιλίππου.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος θύμισε στον Πασχάλη Τερζή ότι δεν το είχε πει τότε το τραγούδι και ο τραγουδιστής δεσμεύτηκε να το κάνει τώρα.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκαναν και άλλοι φίλοι του επιχειρηματία όπως οι Πέγκυ Ζήνα, Ελένη Φιλίνη και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, που έχει γράψει ένα τραγούδι για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

 

Εκεί ο επιχειρηματίας λύγισε και πάλι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις