Κυριακή, 14 Απρ.
26oC Αθήνα

Άριελ Κωνσταντινίδη: Θεωρούσα πως η αξία και η υπόστασή μου υπήρχε μόνο όταν δούλευα συνέχεια, δεν το άντεχα

Άριελ Κωνσταντινίδη: Θεωρούσα πως η αξία και η υπόστασή μου υπήρχε μόνο όταν δούλευα συνέχεια, δεν το άντεχα

“Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά” εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη την κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά, το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου γύρισε στα παιδικά της χρόνια και το καλλιτεχνικό της ξεκίνημα ενώ αναφέρθηκε και στις επαγγελματικές της προτάσεις.

«Η ταμπέλα “παιδί-θαύμα” είναι κατάρα. Θα είχα μία πιο ομαλή πορεία καλλιτεχνική γιατί αυτή η ταμπέλα δεν με ωφέλησε.

Δεν έχω αλλάξει πάρα πολύ εμφανισιακά και αναγκαζόμουν να λέω ότι είμαι μεγαλύτερη για να με παίρνουν πιο στα σοβαρά» τόνισε αρχικά η γοητευτική ηθοποιός.

Ήμουν δύσκολο παιδί για τους συγκεκριμένους γονείς που είχα. Ήμουν συνέχεια σε κίνηση, ενθουσιώδης, ζωηρή και αγοροκόριτσο. Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη αλλά υπάρχουν και αγωνίες με τα παιδιά και σκέψεις που με αγχώνουν».

«Μία ωραία πρόταση για έναν ρόλο στην τηλεόραση ή στο θέατρο θα με έκανε να νιώσω έναν παιδικό ενθουσιασμό και έναν έρωτα παράφορο.

Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι σε επαγγελματικές προτάσεις. Παλιά φοβόμουν ότι δεν θα έβρισκα ξανά δουλειά. Στο παρελθόν θεωρούσα πως η αξία μου και η υπόστασή μου υπήρχε μόνο όταν δούλευα συνέχεια και αυτό δεν το άντεχα.

Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ» παραδέχθηκε, επίσης, η Άριελ Κωνσταντινίδη στο MEGA.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις