Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

Αρίθα Φράνκλιν: Στα δικαστήρια οι γιοι της που έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια για την περιουσία της

Αρίθα Φράνκλιν: Στα δικαστήρια οι γιοι της που έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια για την περιουσία της

Εχουν περάσει πέντε χρόνια από τον θάνατό της «βασίλισσας της Σόουλ» Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin) και οι τελευταίες της επιθυμίες όπως η διαθήκη της και πως θα μοιραστεί η κληρονομιά της βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα και μάλιστα οι γιοι της έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια και είναι στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με την Daily Mail η δίκη για την κληρονομιά της Αρίθα Φράνκλιν θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες για να καθοριστεί ποια από τις δύο χειρόγραφες διαθήκες που βρέθηκαν θα υπερισχύσει και θα καθορίσει τον τρόπο διαχείρισης της περιουσίας της.

Η βασίλισσα της σόουλ, Αρίθα Φράνκλιν, η οποία είχε αποκτήσει τέσσερις γιους, δεν είχε επίσημη, δακτυλογραφημένη διαθήκη, παρά τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο γιος της Τεντ Γουάιτ ΙΙ (Τed White II) πιστεύει ότι τα έγγραφα του 2010 που βρέθηκαν σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι ελέγχουν την περιουσία, ενώ ο Κέκαλφ Φράνκλιν (Kecalf Franklin) και ο Έντουαρντ Φράνκλιν (Edward Franklin) τάσσονται υπέρ ενός εγγράφου του 2014 που ανακαλύφθηκε μέσα σε ένα σημειωματάριο χωμένο κάτω από ένα μαξιλάρι στο καθιστικό. Και οι δύο διαθήκες βρέθηκαν μήνες μετά τον θάνατό της.

«Με εκπλήσσει το γεγονός ότι κάποιος πέθανε προτού να έχει τακτοποιήσει τις υποθέσεις του; Η απάντηση είναι όχι», δήλωσε ο δικηγόρος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Pat Simasko. «Αυτό μπορεί να διευθετηθεί ανά πάσα στιγμή ακόμη και στα σκαλοπάτια, στα μισά της δίκης. Και ελπίζω ότι θα γίνει. Η μετάβαση σε δίκη με ενόρκους είναι πόλεμος», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και πέντε χρόνια, την περιουσία της θρυλικής σταρ χειρίζονταν κατά καιρούς τρεις προσωρινοί διαχειριστές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις