Lifestyle

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Ντάνι Ντε Bίτο: Τα «δίδυμα» επανενώθηκαν

«Ανυπομονώ να συνεργαστούμε ξανά», είπε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον «αδερφό» του Ντάνι Ντε Bίτο.

Στο Μπρόντγουεϊ βρέθηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για να παρακολουθήσει την παράσταση του «δίδυμου» του Ντάνι Ντε Βίτο.

Μετά την παράσταση με τίτλο «I Need That», ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία όπου είναι ο ίδιος μαζί με τον Ντάνι Ντε Bίτο και την κόρη του Λούσι.

«Ο αδελφός μου! Ήταν φανταστικό να βλέπω τον Ντάνι στο Μπρόντγουεϊ στην παράσταση «I Need That». Αυτός, η Λούσι και όλοι οι εμπλεκόμενοι κράτησαν το κοινό ζωντανό, γελαστό λατρεύοντας κάθε λεπτό – ένα από τα καλύτερα θεατρικά έργα που έχω δει ποτέ, ένα πραγματικό θέαμα από καρδιάς!!!» έγραψε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Ιnstagram.

Σημειώνεται ότι το διάσημο δίδυμο πρωταγωνίστησε στην ταινία του 1998 «Twins» σε σκηνοθεσία ‘Αιβαν Ράιτμαν. Οι εισπράξεις της ταινίας έφτασαν τα 111 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικάνικο box office. Εκείνη την χρονιά μάλιστα ήταν η πέμπτη ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με το People, φήμες τους ήθελαν να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το σίκουελ της ταινίας με τίτλο «Triples», στο οποίο «τα αδέρφια θα ανακάλυπταν έναν ακόμη αδελφό». Ωστόσο η παραγωγή ακυρώθηκε, όταν ο Άιβαν Ράιτμαν έφυγε από την ζωή το 2022.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

 

«Ανυπομονώ να συνεργαστούμε ξανά», συμπλήρωσε ο Arnold Schwarzenegger στην ανάρτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μέλπω Ζαρόκωστα στο χειρουργείο: «Την επέμβαση θα έπρεπε να την είχε κάνει από το καλοκαίρι», λέει ο γιος της
«Δεν μας ενδιαφέρει να επεκτείνουμε μια ζωή ενός ανθρώπου, που όσο περνάει ο καιρός θα διασωληνώνεται, θέλουμε όσο ζήσει, να μην υποφέρει», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος
Mέλπω Ζαρόκωστα
1
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη