Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Άσπα για Mad Clip: Δεν με πρόλαβε, όταν ξεκίνησα είχε γίνει το τραγικό συμβάν

Άσπα για Mad Clip: Δεν με πρόλαβε, όταν ξεκίνησα είχε γίνει το τραγικό συμβάν
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Όταν ξεκίνησε την καριέρα της και την πορεία της στη μουσική, ο αδερφός της είχε φύγει ήδη από τη ζωή. Η Άσπα βρέθηκε σήμερα (21.11.2023) καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» και συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον Mad Clip.

«Ο αδερφός μου είχε δική του προσωπικότητα, ξεχώριζε στη μουσική του και ήταν αυθεντικός, γι’ αυτό και αγαπήθηκε από τον κόσμο», ανέφερε για τον Mad Clip η Άσπα.

«Δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα συμβούν όλα αυτά και μάλιστα τόσο γρήγορα, νιώθω πολύ ευλογημένη και ζω αυτό το ταξίδι όσο μπορώ, το ευχαριστιέμαι. Ο στόχος μου είναι να το πάω σιγά-σιγά προς το λαϊκό, γιατί το αγαπώ πολύ», συνέχισε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Δεν με πρόλαβε, όταν ξεκίνησα είχε γίνει και το τραγικό συμβάν. Δεν το ευχαριστήθηκα 100%, ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα, είναι μισή χαρά.

Μου είχε πει να είμαι ο εαυτός μου, να μην παρεκκλίνω από τις ηθικές μου αξίες ούτε από τα πιστεύω μου», είπε για τον αδερφό της.

«Θα ευχόμουν να έχω πάντα την υγεία μου… δεν ξέρω πώς θα ακουστεί αλλά θέλω να έχω πάντα τους κοντινούς μου ανθρώπους, να μην τους χάσω.

   

Για μένα είναι το πιο σημαντικό, όλα τα υπόλοιπα έρχονται με δουλειά», απάντησε η Άσπα σε σχετική ερώτηση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις