Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Άσπα Πρεδάρη: Θύμα διάρρηξης η πρώην παίκτρια του Survivor – «Νιώθω τυχερή γιατί…»

Άσπα Πρεδάρη: Θύμα διάρρηξης η πρώην παίκτρια του Survivor – «Νιώθω τυχερή γιατί…»

Θύμα διάρρηξης έπεσε στο σπίτι της το βράδυ της Δευτέρας (20.11.2023), έπεσε η πρώην παίκτρια του Survivor, Άσπα Πρεδάρη.

Η γυμνάστρια που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor το 2022, με βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ανέφερε πως άγνωστοι «τρύπωσαν» στο σπίτι της, την ώρα που εκείνη ήταν στη δουλειά.

«Καθώς γύρναγα από τη δουλειά μου, είδα στην είσοδο της πολυκατοικίας μου έναν μελαμψό νεαρό γύρω στα 20 να κάθεται. Κατευθείαν επειδή κάτι δε μου κόλλαγε, τον ρώτησα τι έκανε εκεί και άργησε να μου απαντήσει ότι απλά καθόταν. Είδα τον φόβο στα μάτια του», λέει η ίδια μιλώντας στο MEGA.

«Ανοίγω το κινητό μου να τον βγάλω ένα βίντεο γιατί σκέφτηκα ότι ή έχει μπει κάποιος στο σπίτι και έχει κλέψει ή κοιτάζει για να έρθει άλλη στιγμή. Έτσι όπως άνοιγα το κινητό μου, πήγα στο μπαλκόνι μου να δω αν έχει γίνει διάρρηξη. Ξαφνικά, βγαίνει ένας γύρω στα 20 με ένα λευκό καπέλο, περνάει ξυστά από μπροστά μου, κάνω το χέρι μου ενστικτωδώς να τον πιάσω και αρχίζουν και τρέχουν μακριά. Νευριάζω, τρέχω και εγώ από πίσω τους. Ήθελα να προλάβω να τους βγάλω ένα βίντεο», συμπλήρωσε.

«Ύστερα, σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν και κάποιος άλλος μέσα γιατί είχαν σπάσει το τζάμι και γύρισα πίσω μήπως προλάβω και τον άλλον. Τελικά δεν ήταν κάποιος. Φαινόντουσαν άπειροι, σαν να μην είχαν ούτε μεταφορικό μέσο μαζί. Ήταν φοβισμένοι, έτρεξαν αμέσως να φύγουν».

Όπως είπε η ίδια, οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να κλέψουν τίποτα από το σπίτι, καθώς «ήμουν στο σημείο που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις