Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αθηνά Οικονομάκου: Αγκαλιά με την κόρη της Σιέννα στην παραλία

Αθηνά Οικονομάκου: Αγκαλιά με την κόρη της Σιέννα στην παραλία

Η αγαπημένη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την ενός έτους κόρη της, Σιέννα.

Η Αθηνά Οικονομάκου στην πιο τρυφερή στιγμή της μέρας… Μαμά και κόρη εμφανίζονται αγκαλιά, πάνω σε ξαπλώστρα, δίπλα από την θάλασσα.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν κρύβει την αδυναμία που έχει για την κότη της, Σιέννα, και αυτό φαίνεται και από τη λεζάντα που επέλεξε για να συνοδεύσει το βίντεο στο Instagram.

“Λιώνω
Λιώνεις
Λιώνει
Λιώνουμε
Λιώνετε
Λιώνουν(ε)”, αναφέρει στη δημοσίευσή της η γνωστή ηθοποιός.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, αυτή την περίοδο βρίσκεται στο νησί των ανέμων, μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δυο τους παιδιά, κάνοντας συχνά αναρτήσεις στο instagram.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, η Αθηνά Οικονομάκου είχε μιλήσει καιγια την μητρότητα και τις αλλαγές στη ζωή της…

«Με το δεύτερο παιδί ένιωσα πιο πολύ μαμά, ολοκληρώθηκα, ολοκληρώθηκε η οικογένεια με έναν τρόπο. Τα συναισθήματά μου δεκαπλασιάστηκαν.

Λατρεύω τον Μάξιμο και φοβόμουν πως θα μοιραστεί η αγάπη με το δεύτερο παιδί. Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη άλλα επειδή είχα πολλά χρονιά ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου δεν την έπαθα τελικά», είχε αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις