Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το εντυπωσιακό δωμάτιο της κόρης της

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το εντυπωσιακό δωμάτιο της κόρης της

Η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου προσπαθεί να προσαρμοστεί στους νέους ρυθμούς της καθημερινότητάς της, καθώς αυτή έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου ζει την απόλυτη ευτυχία. Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της, της μικρής Σιέννα, επισφράγισε με τον πιο γλυκό τρόπο την αγάπη της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Παρά το απαιτητικό πρόγραμμα, η Αθηνά Οικονομάκου καταφέρνει να συνδυάζει δουλειά και οικογένεια, καθώς οι υποχρεώσεις “τρέχουν”. Ούσα πολύ ενεργή στο Instagram, η ταλαντούχα ηθοποιός τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μας αποκαλύψει πώς διακόσμησε το παιδικό δωμάτιο της μικρής Σιέννα. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει δημοσίευσε αρκετές φορές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό.

Όπως θα δείτε, για το κοριτσίστικο δωμάτιο, η γλυκιά μανούλα επέλεξε ανοιχτές αποχρώσεις και άνετα έπιπλα. Το λευκό, το ροζ και το πορτοκαλί είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις