Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει δίπλα στη θάλασσα με φουσκωμένη κοιλιά

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει δίπλα στη θάλασσα με φουσκωμένη κοιλιά

Η γνωστή ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, σε λίγες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Ποζάρει στο Instagram με φόντο τη θάλασσα και στέλνει το μήνυμά της στους χιλιάδες followers της.

Η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της.

Αυτή την περίοδο, μάλιστα, βρίσκεται στην πιο γλυκιά αναμονή. Τις επόμενες ημέρες – μπορεί ακόμη και ώρες – θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Το τελευταίο διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα στο «Έλα την θέση μου» και περιμένει να γεννήσει την αδερφή του μικρού Μάξιμου.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου και αν και πίστευε ότι θα υποδεχθεί την κόρη της τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, τελικά εκείνη την εξέπληξε. Η γνωστή ηθοποιός μετρά όμως αντίστροφα!

Μέχρι να γεννήσει την κόρη της, η Αθηνά δημοσιεύει τις τελευταίες της φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα… λίγο πριν την αποχωριστεί για τα καλά!

Δες τις φωτογραφίες:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις