Lifestyle

Αχιλλέας Βασιλειάδης: Persona non grata στην Τουρκία ο γνωστός τραγουδιστής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανεπιθύμητος στην Τουρκία είναι ο γνωστός τραγουδιστής, Αχιλλέας Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-Pontos.gr, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, οι τουρκικές αρχές εμπόδισαν την είσοδο στη χώρα, στον Αχιλλέα Βασιλειάδη.

Ο γνωστός Πόντιος τραγουδιστής ταξίδεψε αεροπορικώς με τον φίλο του, συνεργάτη και μεγάλο λυράρη, Κώστα Σιαμίδη, καθώς και άλλα φιλικά άτομα, στην Τουρκία με προορισμό την Τραπεζούντα.

Στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, οι τουρκικές αρχές ειδοποίησαν τον Αχιλλέα Βασιλειάδη, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του προς τον Ανατολικό Πόντο, καθώς υπάρχει στο όνομά του απόφαση απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία.

Έτσι ο Αχιλλέας Βασιλειάδης παρέμεινε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες από πλευράς ελληνικού προξενείου για την απέλασή του από τη χώρα και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Πέταξε το πρωί. Στην Κωνσταντινούπολη του γνωστοποιήθηκε, ότι είναι persona non grata. Επικοινώνησε το προξενείο μαζί μου και αυτήν τη στιγμή μεριμνούνε, ώστε αν είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να επιστρέψει στην Ελλάδα», ανέφερε στο e-Pontos.gr η κόρη του Αχιλλέα Βασιλειάδη, Χριστίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Καίτη Γαρμπή για την ατάκα της στον Αντώνη Ρέμο που προκάλεσε αντιδράσεις: «Είναι νοσηρή ανθρωποφαγία»
«Μπορείς να θλίβεσαι βαθιά για έναν άνθρωπο που έφυγε και ταυτόχρονα να χαίρεσαι και να νιώθεις περηφάνια για έναν άνθρωπο που είναι δίπλα σου», έγραψε η Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή και Αντώνης Ρέμος 5
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο παπά Στρατής, ο πρώτος βιολιστής του, τον αποχαιρέτησε με το τραγούδι «Μου λείπεις»
Η συγκινητική αφιέρωση του παπά-Στρατή είναι μια ιστορία που δείχνει πως η αληθινή φιλία μένει ζωντανή στον χρόνο, ακόμα και όταν οι άνθρωποι ακολουθούν εντελώς διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους
Ο πρώτος βιολιστής του Γιώργου Μαζωνάκη, ο παπά Στρατής