Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτά τα 5 ζώδια θα ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα το 2021

ζώδια

ΖΩΔΙΑ -ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Έρωτας, αγάπη, συναίσθημα. Κινητήριος δύναμη, επιθυμία, συνύπαρξη, μοίρασμα. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τα ζώδια που θα ευνοηθούν ερωτικά μέσα στο 2021…

Το 2021 θα είναι ένα έτος πλούσιο σε γεγονότα, με συνεχείς εναλλαγές σκηνικού και απρόβλεπτες εξελίξεις σε τομείς όπως η οικονομία, η πολιτική, η επιχειρηματικότητα, η ιατρική και η κοινωνική ζωή. Το μόνο φωτεινό σημείο στην ζωή πολλών θα είναι η συναισθηματική ζωή, που φαίνεται να απορροφά τις δύσκολες δονήσεις από τα υπόλοιπα κεφάλαια της ζωής μας και να μας δίνει μια κάποια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας, σε μια δύσκολη, μεταβατική εποχή, που τα πάντα αλλάζουν γοργά γύρω μας.

Οι ευνοϊκές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης, του Άρη, του Δία και του Ποσειδώνα, διάσπαρτες μέσα στη χρονιά, δημιουργούν συνθήκες κατάλληλες για την άνθιση του έρωτα, ιδίως μέσα στην άνοιξη και το φθινόπωρο. Η αγάπη θα φέρει την ελπίδα στην ζωή μας και με ανανεωμένη διάθεση αλλά και τονωμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσουμε να βρούμε ευκολότερα διεξόδους σε προβληματισμούς και ζητήματα που θα αναφύονται στην πορεία μας.

Τα συναισθήματα θα είναι τώρα πιο βαθιά και ειλικρινή, μετά από την περιπέτεια που βιώσαμε το 2020, η ανάγκη για πραγματική επαφή πολύ πιο έντονη από ποτέ. Και η ανάγκη μας αυτή θα θέσει την σωστή βάση για τις συναισθηματικές σας σχέσεις, ανεξάρτητα από ηλικία, φυλή, κοινωνική τάξη, βιώματα ή οποιαδήποτε άλλα χαρακτηριστικά, που μέχρι τώρα αποτελούσαν εμπόδια στην μεταξύ μας προσέγγιση.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις