Lifestyle

Δ. Κόκοτας: Έπεσε στη φωτιά για να σώσει την αδελφή του!

Ατύχημα σε πυρκαγιά είχε ο γνωστός τραγουδιστής...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ατύχημα σε πυρκαγιά είχε ο Δημήτρης Κόκοτας το περασμένο Σάββατο. Ο γνωστός τραγουδιστής δείχνοντας μεγάλη δύναμη ψυχής έπεσε στις φλόγες με σκοπό να σώσει την αδελφή του.

 
Στο σπίτι της αδελφής του στην Κηφισιά, που βρίσκεται πάνω από το δικό του, φαίνεται πως ξέσπασε πυρκαγιά και ο τραγουδιστής προσπάθησε να τη σβήσει με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στα χέρια και τα πόδια.
 
Ο τραγουδιστής μένει ακριβώς κάτω από το σπίτι της αδελφής του και όταν άκουσε τις φωνές της, αμέσως μπήκε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Μόλις είδε ότι είχε αρπάξει φωτιά, έπεσε στη μάχη με τις φλόγες χωρίς καν να σκεφτεί εκείνη την ώρα ότι υπήρχε κίνδυνος για να τραυματιστεί.
 
Χρησιμοποίησε κυριολεκτικά ό,τι έβρισκε μπροστά του για να καταφέρει να σβήσει τη φωτιά. Η αδελφή του, μάλιστα, δεν πρόλαβε καν να καλέσει την πυροσβεστική υπηρεσία. Αφού ο Δημήτρης έσβησε και την τελευταία φλόγα και η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι και περιορίστηκε μονό σε ένα δωμάτιο. Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής είχε τραύματα στα χέρια και τα πόδια.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σπύρος Μπιμπίλας για Μάρω Κοντού: «Χάσαμε ένα πολυ σημαντικό πρόσωπο της τέχνης μας, όποτε τη χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας»
«Είναι και ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για τον φίλο μου τον Γιώργο Κωνσταντίνου - Ήταν ένα πολυ αγαπημένο ζευγάρι, έγραψαν ιστορία μαζί, παρέμειναν φίλοι μέχρι τις τελευταίες μέρες», είπε ο ηθοποιός και βουλευτής
Μάρω Κοντού -Σπύρος Μπιμπίλας