Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δάφνη Καραβοκύρη: Φοβήθηκα να μιλήσω για τη νευρική ανορεξία, δεν ήθελα να εκθέσω τους γονείς μου

Δάφνη Καραβοκύρη: Φοβήθηκα να μιλήσω για τη νευρική ανορεξία, δεν ήθελα να εκθέσω τους γονείς μου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η δημοσιογράφος Δάφνη Καραβοκύρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο podcast της, τις εκπομπές στην τηλεόραση αλλά και τη νευρική ανορεξία.

Σε ερώτηση σχστικά με το podcast της, στο οποίο ασχολείται με το σεξ, η Δάσφνη Καραβοκύρη αποκάλυψε ότι έχει εισπράξει τρία μεγάλα «όχι» από ανθρώπους που κάλεσε.

Ανάμεσά τους, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι και ένας παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού. Η ίδια πάντως θα ήθελε για καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κώστα Μπακογιάννη και την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Έχω βρεθεί σε δύο εκπομπές live όπου οι συνάδελφοι με έφερναν σε δύσκολη θέση. Δεν είχα το σθένος να μιλήσω.

Βγαίνοντας από αυτό έμαθα πάρα πολλά πράγματα» ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Η Δάφνη Καραβοκύρη έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία. Φοβήθηκε να το κάνει; «Με φόβισε γιατί αυτό που περνάς είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα βιώματα του σπιτιού σου και τους ανθρώπους που σε μεγάλωσαν και δεν ήθελα να εκθέσω τους γονείς μου.

Έχοντας συγχωρέσει τους γονείς μου έπρεπε να παρουσιάσω το πρόβλημα πολύ μαλακά για να μην τους κάνω να αισθανθούν άσχημα.

Έχουμε κάνει μια κουβέντα, ξέρουν τα παράπονά μου, έχουμε χρέος να επουλώσουμε τις πληγές, να μη ζητάς τα ρέστα και να αγκαλιάσεις αυτούς τους ανθρώπους και να τους συγχωρέσεις» ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις