Τρίτη, 5 Μαρ.
11oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα: «Μία κοπέλα έστελνε μηνύματά της με τον άνθρωπο που είχα στη ζωή μου»

Δανάη Μπάρκα: «Μία κοπέλα έστελνε μηνύματά της με τον άνθρωπο που είχα στη ζωή μου»

«Υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μου είχαν έρθει τότε δύο μηνύματα από μια άγνωστη κοπέλα», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη». «Ένας άνθρωπος που εκτίθεται έχει να σκεφτεί πάρα πολλά», είπε.

Η Δανάη Μπάρκα μιλούσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA για τη Μαριάντα Πιερίδη και την κρίση στο γάμο της, όταν εξομολογήθηκε και μία δική της προσωπική ιστορία.

«Περίπου προς το τέλος της πρώτης μας σεζόν υπήρχε ένας άνθρωπος στην ζωή μου και μου είχαν έρθει δύο μηνύματα από μια άγνωστη κοπέλα. Στο πρώτο μήνυμα ήταν μια φωτογραφία κάπου σε μια παρέα που εγώ δεν ήξερα και στην άλλη ήταν screenshot από μηνύματα που είχαν ανταλλάξει.

Αυτά μου τα έστειλαν και καλά γνωρίζοντας την κατάσταση ανάμεσα σε εμένα και εκείνον, οπότε ήθελαν να γνωρίζω ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά. Η ψυχολογία μου ήταν εύθραυστη τότε και εγώ έμεινα στο ότι ”αν αυτό το κορίτσι το ανεβάζει δημόσια και γίνει αναπαραγωγή και μπλεχτώ σε μια κατάσταση με δημοσιεύματα”, έτρεμα και μόνο στην ιδέα.

Ένας άνθρωπος που εκτίθεται έχει να σκεφτεί πάρα πολλά. Και η Μαριάντα αυτή την στιγμή έχει να διαχειριστεί και την κρίση που μπορεί να υπάρχει στην προσωπική της ζωή και το τι θα πουν οι γύρω της. Είναι σοκαριστικό, συμπάσχω», είπε η Δανάη Μπάρκα.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις