Πέμπτη, 29 Φεβ.
15oC Αθήνα

Δανάη Παππά: Το ότι ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου, εξισορροπεί την κατάσταση στην προσωπική μου ζωή

Δανάη Παππά: Το ότι ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου, εξισορροπεί την κατάσταση στην προσωπική μου ζωή

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ήταν σήμερα καλεσμένη η Δανάη Παππά, και η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με την παρασκευή κεριών, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Νομίζω ότι υπήρχε κάπου μέσα μου το πάθος για τα κεριά. Λέω σε κάποια φάση, μέσα στην καραντίνα, τι είναι αυτό που ανάβω και έψαχνα τα συστατικά, τι βάζουν μέσα και λέω αυτά που ανάβω δεν είναι και τόσο καλά. Είπα γιατί να μην κάνω τα δικά μου να ξέρω τι έχουν μέσα με τα αρώματα που θέλω και είπα θα κάνω μια τέτοια εταιρία» είπε η Δανάη Παππά.

Η ίδια περιέγραψε πώς προέκυψε το όνομα της εταιρίας της, Ensay Candles. «Ασχολούμαι και με αυτό, φέτος η σεζόν είναι γεμάτη. Ξεφεύγει το μυαλό μου όταν ασχολούμαι με τα κεριά, νέες μυρωδιές, αρώματα, χρώματα ξεφεύγω από τη ρουτίνα με τα γυρίσματα και αυτά».

Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Για μια Ζωή» στο θέατρο «Πειραιώς 131». «Στο θέατρο έχω ζήσει όλα τα συναισθήματα. Φέτος η σεζόν είναι τεράστια, τελειώνουμε τέλος Απριλίου. (…) Δεν ήξερα καθόλου τι με περιμένει, νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο.

Όταν δεν ξέρεις τι σε περιμένει δεν έχεις κάποιον φόβο. (…) Είναι απίστευτο το πόση ενέργεια παίρνεις με τον κόσμο από κάτω. Μετά για να αποσυμφορηθεί αυτό θέλει χρόνο. Δε με φόβισε τόσο όσο με ενθουσίασε».

Σχετικά με το κατά πόσο ένα δυνατό προφίλ στα social media επηρεάζει τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται ένας ηθοποιός, η Δανάη Παππά λέει: «Το μάρκετινγκ είναι πολύ ενεργό, μπορεί να είναι κάτι απαίσιο αλλά αν είναι σωστό το μάρκετινγκ μπορεί να το πάρουν όλοι. (…) Είναι συνδυασμός πραγμάτων, δεν είναι μόνο αυτό».

Αναφερομένη στην προσωπική της ζωή, τονίζει η ισορροπία στην σχέση με τον σύντροφό της έρχεται και από το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Σίγουρα την εξισορροπεί. Οι καλλιτέχνες κάπως ξεφεύγουμε πολύ εύκολα, θέλει έναν μικρό διαχωρισμό. Εμένα με βοηθάει πολύ η συζήτηση για να καταλαβαίνω και την άλλη άποψη. Εγώ μπορεί να θέλω κάτι πάρα πολύ και μετά πάω να το συζητήσω και μου λέει κάτι και λέω αυτό δεν το σκέφτηκα», είπε η Δανάη Παππά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις