Lifestyle

Δες το μοναδικό σπίτι-μαγαζί που πουλάει ό,τι χρησιμοποιεί!

Ένα μοναδικό, μίνιμαλ σπίτι στο Τόκυο συνδυάζει business with pleasure αφού είναι παράλληλα οικία και μαγαζί! Μόλις 35 τετραγωνικά στεγάζουν αυτήν την πρωτότυπη ιδέα! Δες τις φωτογραφίες!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα μοναδικό, μίνιμαλ σπίτι στο Τόκυο συνδυάζει business with pleasure αφού είναι παράλληλα οικία και μαγαζί! Μόλις 35 τετραγωνικά στεγάζουν αυτήν την πρωτότυπη ιδέα! Δες τις φωτογραφίες!

Όλο το οίκημα είναι διώροφο και εκτείνεται σε 35 τετραγωνικά. Στον πάνω όροφο βρίσκεται το σπίτι των ιδιοκτητών ενώ το ισόγειο λειτουργεί ως κατάστημα οικιακών ειδών.

Οι ιδιοκτήτες λατρεύουν το σκανδιναβικό design και ανέθεσαν στην εταιρεία on design να φτιάξει το σπίτι. Στο ισόγειο υπάρχει μία τύπου έκθεση από προϊόντα προς πώληση. Τι προϊόντα είναι αυτά;  Οι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν από μία φορά τα πράγματά τους όπως πιατάκια, φλιτζάνια, διακοσμητικά αντικείμενα, τα πλένουν και μετά τα θέτουν προς πώληση!

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λένα Μποζάκη: «Νομίζω πως η πιο δύσκολη και η πιο έντονη σχέση στη ζωή μου είναι με τη μαμά μου»
«Η συνύπαρξη με τα παιδιά είναι υπέροχη στα γυρίσματα του "Μπαμπά σ' αγαπώ", παρ’ όλα αυτά είναι και πάρα πολύ δύσκολη γιατί αλλάζει τελείως η ισορροπία στο σετ», είπε η ηθοποιός
Λένα Μποζάκη