Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Σε μια πραγαμτικά συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram προχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη, με αφορμή τον χαμό του άντρα της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είχε επιλέξει όλες αυτές τις μέρες να μην κάνει καμία δήλωση και να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μιας και ήθελε τον χρόνο της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών με τον αγαπημένο της ναύαρχο…

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος.

Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κι εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη. Με συμβούλευες, με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα.

Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου κ εκτίμησες τη Μοιραράκη.

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στο κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να σε έχω κοντά μου, έστω για τόσο λίγο.

Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα σου, για σύντροφό σου. ΝΑΥΑΡΧΕ μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ», έγραψε στην ανάρτηση η Δέσποινα Μοιραράκη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Miraraki (@despina_miraraki)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις