Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή: Είχα αναθεωρήσει πολλά πράγματα πριν έρθει ο Βασίλης στη ζωή μου

Δέσποινα Βανδή: Είχα αναθεωρήσει πολλά πράγματα πριν έρθει ο Βασίλης στη ζωή μου

«Το λάθος που έκανα μία ζωή είναι να κοιτάω πάντα την επομένη ήμερα» ομολογεί η Δέσποινα Βανδή.

Για την σχέση που χτίζει με τα παιδιά της, όσο ο χρόνος κυλάει, καθώς και όλα εκείνα τα οποία έχει αναθεωρήσει στη ζωή της μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα το μεσημέρι του Σαββάτου (15.06.2024).

«Θα πρέπει να ρωτήσεις τα παιδιά μου πως είμαι ως μητέρα. Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά, όλοι κάνουμε τα λάθη μας. Ανήκω στην κατηγορία των εργαζομένων γυναικών που έδωσα όλο τον ελεύθερο χρόνο της ζωής μου στα παιδιά μου και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή» εξομολογήθηκε, αρχικά, η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

«Έχω μάθει να μη με αφορά πια η γνώμη των άλλων, έκαστος έχει τη γνώμη του, ειδικά τώρα με την άνεση των social media.

Στα πρώτα μου χρονιά που υπήρχαν κίτρινες εκπομπές με επηρέαζαν οι αρνητικές κριτικές, αλλά αυτό άρχισε να αλλάζει σταδιακά από τη γέννηση της Μελίνας και μετά. Τα τελευταία 10 χρονιά ζω με τη φιλοσοφία ότι δεν θα με σταματήσει τίποτα στο να κάνω αυτό που θέλω και νιώθω ότι με εκφράζει».

«Είχα αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου πριν έρθει ο Βασίλης στη ζωή μου, αυτός μου έφερε όμως τη χαρά στην καθημερινότητά μου.

Αν ο Βασίλης πίστευε ότι έκανα για μία παράσταση που θα ετοίμαζε, θα το έκανα τρέχοντας!

 

Το λάθος που έκανα μία ζωή είναι να κοιτάω πάντα την επομένη ήμερα, αλλά επιτέλους ήρθε η στιγμή που αποφάσισα να ζω το τώρα» συμπλήρωσε, επίσης, η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις