Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου – Δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα»

Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου – Δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα»

«Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου», εξομολογείται η Δέσποινα Βανδή και δηλώνει με τον δικό της τρόπο ότι δεν δίνει σημασία σε όσα ακούγονται για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη ενώ σχολίασε όσα ακούγονται για αυτή, λέγοντας ότι «είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος» και ότι «το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά».

«Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στην ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου.

Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή στο πρώτο μέρος της συνέντευξης.

«Είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτό το πράγμα γιατί έτσι είμαστε μεγαλωμένοι. Ότι υπάρχει το σωστό timing να τελειώσεις το σχολείο, να σπουδάσεις και να κάνεις παιδιά. Μια γυναίκα που θέλει στα 50 να κάνει παιδί, να κάνει παιδί. Μπορεί να μην μπορεί να κάνει με τον γνωστό τρόπο, αλλά αν θέλει να γίνει μάνα, μπορεί αν γίνει και μάνα. Υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις…

Δεν υπάρχει ηλικία στο τι γεμίζει εσένα γιατί γίνεσαι και καλύτερος άνθρωπος και λειτουργείς καλύτερα κι ως προς το περιβάλλον σου. Τα παιδιά αυτό που θέλουν είναι να έχουν ευτυχισμένους γονείς» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις