Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η τραγουδίστρια απάντησε αν θα γίνει γάμος το καλοκαίρι

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η τραγουδίστρια απάντησε αν θα γίνει γάμος το καλοκαίρι
Εικόνα από την εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" (07/05/22)

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε στην πρεμιέρα που έκαναν το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή και ο Λευτέρης Πανταζής στην Θεσσαλονίκη.

Στο πλευρό της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη λαμπερή πρεμιέρα βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι στη Θεσσαλονίκη. Έρχομαι σε πολύ όμορφη περίοδο. Μακάρι να είχα παραπάνω μέρες και να καθόμουν. Δεν κοιμάμαι πολύ το τελευταίο διάστημα λόγω του Chart Show και των ζωντανών εμφανίσεων, αλλά δεν πειράζει», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τις φήμες που την θέλουν να ανεβαίνει προσεχώς τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη. «Δεν έχω ανάγκη να παντρευτώ, ούτε και στο παρελθόν είχα αλλά ούτε και τώρα να το κάνω για να προκαλέσω. Όχι. Δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Ότι δηλαδή είμαι ευτυχισμένη. Αυτό» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Μιλώντας στην εκπομπή “Τι λες τώρα!”, ο Μανώλης Κονταρός σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν… κουμπάρο του ζευγαριού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ακόμα δεν μου το έχει πει!”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις